reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Prawda jest taka, że ja w moja marna betę dwa dni temu też nie wierzyłam i te pozytywne wiadomości od dziewczyn podniosły mnie trochę na duchu chociaż wątpię żeby coś z tego wyszło. Ale świadomość ze jest tyle osób, które dobrze mi życzą i przechodzą przez to co ja (a czasami Ich historie są dużo tragiczniejsze, smutniejsze i dłuższe) jakoś tak pozwala się szybciej podnieść. Jeśli Ci się nie uda jest kolejny miesiąc, kolejna szansa. Będziemy w razie czego razem walczyły. Ja już żadnych boli nie mam, przestałam cokolwiek czuć więc pewnie leki wsztrzymuja @ ale muszę czekać na wynik bety a on dziś jak na złość nie pojawia się na stronie. Odświeżam co kilka minut i tylko od południa wynik progseteronu a po becie nawet śladu nie ma. Mam od @dżoasia info jakie podstawowe badania immunologiczne zrobić i w razie czego 1dc szybko pobiegne pobrać krew. Nie poddam się, żeby nie wiem co.
Jak to tylko jeden wynik!? A robiłaś w klinice?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jak to tylko jeden wynik!? A robiłaś w klinice?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

No właśnie nie w klinice. Nie chcę non stop spozniac się do pracy czy wychodzić w ciągu dnia więc jak tylko mogę to badania robię w miarę blisko firmy. W klinice dopiero od 8 pobierają. No i narazie tylko z progesteronem wiem co i jak.

A opowiedz proszę raz jeszcze Wasza historię ;-)
Ja 28 lat maz 32obecnie.
Rok temu w czerwcu dowiedzielismy sie ze zostaje nam in vitro czynnik meski moje badania na 5+ te podstawowe droznosc itp
Stymulowanie ktotki z antagonista 7dni punkcja w maju 8 ococtow.Transfer 2 dniowego swiezaka nieudany.Zamrozili 3 zarodki w stadium blastocysty Po wakacjach i odpoczynku ktorego bardzo potrzebowalismy cykl sztuczny transfer udany 1 pieciodniowego zarodka.Obecnie jestem 19dpt i panikuje a to raz nad niskim progesteronem a to ze beta za niska.

Kazdy szuka cienia nadziei.Oj kochana 26lat to jednak masz mniej jak ja ja niedlugo 29.Wsrod wszystkich oczekujacych na transfer ja i moj maz bylismy najmlodsi zreszta caly czas nam powtarzali ze jestesmy mlodzi.To troche pociesza bo ile jest starajacych kolo 40stki a jak wiadomo staraniach o dziecko wiek ma duze znaczenie

Ja dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż a rok później rozpoczeliśmy starania, a urodzę jak skończę 32 lata. Także młodziutkie jesteście :p

reklama
Do góry