Ja jak robiłam w 2dpt progesteron bo ginek kazala to miałam 20 z hakiem później w którymś dniu chyba w 21dpt wzrosło do 30 z hakiem. Więc ten twój nie jest taki mały ale dobrze ze masz zwiększone dawki.18,7 ale w sobotę miałam niecałe 14. Jak miałam trochę ponad 10 dzień przed transferem to dr od razu zwiększyła mi dawkowanie. Pamiętam że chyba u Ciebie był dosyć niski i lekarz nie widział powodu do niepokoju więc w sumie różnie do tego chyba podchodzą.
reklama
Jak wysłałam jej wynik z progesteronem w 21dtp ile ma napisała że bardzo dobrze i leki bralam tak jak wcześniej, ale fakt co lekarz to inne opinie, zdanie maja18,7 ale w sobotę miałam niecałe 14. Jak miałam trochę ponad 10 dzień przed transferem to dr od razu zwiększyła mi dawkowanie. Pamiętam że chyba u Ciebie był dosyć niski i lekarz nie widział powodu do niepokoju więc w sumie różnie do tego chyba podchodzą.
ja jak urodzę rocznikowo będę mieć 29 lat, ślub brałam jak miałam 26...
Ja urodze przed przed moimi urodzinami 31 a mąż zostanie ojcem przed 33 urodzinami młode dupy wszystkie jesteśmyJa dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż a rok później rozpoczeliśmy starania, a urodzę jak skończę 32 lata. Także młodziutkie jesteście
nieagatka
Fanka BB :)
Ja dopiero w wieku 28 lat wyszłam za mąż a rok później rozpoczeliśmy starania, a urodzę jak skończę 32 lata. Także młodziutkie jesteście
Ja wyszlam za maz majac 27, a urodzilam tuz przed 32 urodzinami. Wiele bym dala, zeby wiedziec o swoim problemie w wieku 25lat...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
A ja w Twoja jeszcze wierzę,malutka ale byla!!Prawda jest taka, że ja w moja marna betę dwa dni temu też nie wierzyłam i te pozytywne wiadomości od dziewczyn podniosły mnie trochę na duchu chociaż wątpię żeby coś z tego wyszło. Ale świadomość ze jest tyle osób, które dobrze mi życzą i przechodzą przez to co ja (a czasami Ich historie są dużo tragiczniejsze, smutniejsze i dłuższe) jakoś tak pozwala się szybciej podnieść. Jeśli Ci się nie uda jest kolejny miesiąc, kolejna szansa. Będziemy w razie czego razem walczyły. Ja już żadnych boli nie mam, przestałam cokolwiek czuć więc pewnie leki wsztrzymuja @ ale muszę czekać na wynik bety a on dziś jak na złość nie pojawia się na stronie. Odświeżam co kilka minut i tylko od południa wynik progseteronu a po becie nawet śladu nie ma. Mam od @dżoasia info jakie podstawowe badania immunologiczne zrobić i w razie czego 1dc szybko pobiegne pobrać krew. Nie poddam się, żeby nie wiem co.
Evelin83
powyzej 6000 tys juz nie rosnie to 66 % tylko wolniej , jyz chyba za wysoka ta beta zebys sprawdzala, nie stresuj sie dodatkowo teraz beta, zdaj sie na wizyty, kiedy masz kolejna?Dziewczyny jestem.zalamana tydzien temu beta 680 dzis 8837 kalkulatory mowia ze ponizej normy tak sie boje blagam napiszcie co myslicie
Ropuszka666
Oj dziewczynka co Ja bym dała by mieć wasze lata . Ja mam 35 a M 38 . Tak bym chciała urodzić i tak za trzy lata wrócić po rodzeństwo ale patrząc na mój wiek po 1,5 roku max .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
To początek i dkatego panikujesz. Mam nadzieję ze wszystko sie skonczy po usg serduszkowym i bedziesz sie juz tylko cieszyc ze spokojnej ciąży!! :-) czylo drugi udany. Super! :-)Ja 28 lat maz 32obecnie.
Rok temu w czerwcu dowiedzielismy sie ze zostaje nam in vitro czynnik meski moje badania na 5+ te podstawowe droznosc itp
Stymulowanie ktotki z antagonista 7dni punkcja w maju 8 ococtow.Transfer 2 dniowego swiezaka nieudany.Zamrozili 3 zarodki w stadium blastocysty Po wakacjach i odpoczynku ktorego bardzo potrzebowalismy cykl sztuczny transfer udany 1 pieciodniowego zarodka.Obecnie jestem 19dpt i panikuje a to raz nad niskim progesteronem a to ze beta za niska.
reklama
Pixie_Dixie
Ja w tym roku kończę 32 [emoji33], rok po ślubie a staramy sie 5 lat [emoji58]
Podziel się: