reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niby tylko czynnik męski,ale to już 3 transfer... znowu nieudany. Masakra... ja za kilka dni mam 26 urodziny....
Nie wiem jakie dodatkowe badania, moja dr twierdzi,że póki co nie ma podstaw. Tak na prawdę to pierwszy transfer blastki, mamy jeszcze 5 ale chyba nie są zbyt dobre... jestem przerażona ile to jeszcze może trwać.
Przeczytałam jeszcze gdzieś,że jeżeli te moje plamienia rzeczywiście były implantacyjne to beta może wyjść najwcześniej po 2-3 dniach... ale czy to jeszcze możliwe, czy już sama próbuję się oszukiwać? :-(
Kochana ja chcialabym miec te 26 lat.. ja jestem 9 lat starsza i moge powiedziec, ze mnie to czas juz goni. Wiadomo, ze kazda strata zarodka boli ale w razie co masz ich jeszcze az 5.
Wiem, ze jest Ci smutno i nie spodziewalas sie takiego wyniku ale kompletne zero Ci nie wyszlo i ja mocno wierze, ze Twoj kropus dopiero sie zagniezdzil i za dwa dni zobaczysz juz wynik 2-cyfrowy. ❤️

reklama
Niby tylko czynnik męski,ale to już 3 transfer... znowu nieudany. Masakra... ja za kilka dni mam 26 urodziny....
Nie wiem jakie dodatkowe badania, moja dr twierdzi,że póki co nie ma podstaw. Tak na prawdę to pierwszy transfer blastki, mamy jeszcze 5 ale chyba nie są zbyt dobre... jestem przerażona ile to jeszcze może trwać.
Przeczytałam jeszcze gdzieś,że jeżeli te moje plamienia rzeczywiście były implantacyjne to beta może wyjść najwcześniej po 2-3 dniach... ale czy to jeszcze możliwe, czy już sama próbuję się oszukiwać? :-(

[emoji853] kurczę No malutka ta beta i raczej nie wróży ciazy ale musisz powtórzyć badanie, moze faktycznie taki wolniutki zarodek...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja plamienia w ogóle nie mialam. Jutro powinnam dostać@ a tu beta wzrosla. Piersi jal bolaly tak bolą.
Ja w sumie mialam juz 3 ciaze. Jedna pozamaciczna, druga donoszona i trzecia biochemiczna i zadnych plamien nie mialam. Brak plamien wcale nie swiadczy o braku implantacji. Piersi na poczatku ciazy mnie w ogole nie bolaly. Dopiero na poczatku 3. trymestru. Kazda z nas jest inna i nie ma co sie porownywac.
Teraz trzymam kciuki, zeby maluszek pieknie sie rozwijal ✊❤️

Kazdy szuka cienia nadziei.Oj kochana 26lat to jednak masz mniej jak ja ja niedlugo 29.Wsrod wszystkich oczekujacych na transfer ja i moj maz bylismy najmlodsi zreszta caly czas nam powtarzali ze jestesmy mlodzi.To troche pociesza bo ile jest starajacych kolo 40stki a jak wiadomo staraniach o dziecko wiek ma duze znaczenie

Plamienie było w sobotę i niedziele, w sobotę wieczorem, w niedziele rano... nie to chyba raczej nei ma sensu, złudna nadzieja :-(
No to by wychodzilo na to, ze dopiero kropek sie zagniezdzil i moze dopiero od dzis wydziela bhcg. Wiem, ze zadne pocieszenie nie ukoi teraz Twojego smutku ale daj sobie szanse i nie zalamuj sie jeszcze.

Ja w sumie mialam juz 3 ciaze. Jedna pozamaciczna, druga donoszona i trzecia biochemiczna i zadnych plamien nie mialam. Brak plamien wcale nie swiadczy o braku implantacji. Piersi na poczatku ciazy mnie w ogole nie bolaly. Dopiero na poczatku 3. trymestru. Kazda z nas jest inna i nie ma co sie porownywac.
Teraz trzymam kciuki, zeby maluszek pieknie sie rozwijal ✊❤️
Hope322 a jeśli okaże się że to ciąża biochemiczna to co sie wtedy robi.ja mało wtajemniczona a wole wczesniej cos o tym wiedziec

Kochana ja chcialabym miec te 26 lat.. ja jestem 9 lat starsza i moge powiedziec, ze mnie to czas juz goni. Wiadomo, ze kazda strata zarodka boli ale w razie co masz ich jeszcze az 5.
Wiem, ze jest Ci smutno i nie spodziewalas sie takiego wyniku ale kompletne zero Ci nie wyszlo i ja mocno wierze, ze Twoj kropus dopiero sie zagniezdzil i za dwa dni zobaczysz juz wynik 2-cyfrowy. ❤️
Dziękuję... chyba potrzebuję tylko kilku dni aby męża przygotować na kolejne niepowodzenie... ;-(

reklama
Do góry