reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niby rozmrozili w tej samej klasie. W środę widzę się z embriologiem to się więcej dowiem...

Oooo... Czyli nie tylko ja jestem taka dziwna.
Progesteron zrobię w środę i jak cos to poproszę lekarza o jakiś dodatkowy.. Może dupka albo prolutex..
A Ty jaki bralaś progesteron?

Tylko luteine miałaś z progesteronu?

Cieszę się bardzo!
Piękny wynik!
Kropku zostań z mamusia na 9 miesięcy!

Ja bralam tylko luteine caly czas. Najpierw 3x2 gdzie jedna tabletka to 100 mg, a po serduszkowej 2x2. Odstawilam całkowicie jak miałam 12,5 tc. Teraz mam tylko acard i kwas foliowy.

reklama
Hey dziewczyny no nie ma szans żebym Was nadrobiła. Przepraszam ale normalnie jestem wkur...na już wszystkim i sił nie mam nawet do Was napisać.
U mnie sytuacja tak wygląda:
Podobno 9 pęcherzyków ale wciąż za małe - jeden dziś miał 1,7 reszta 1,5 (oczywiście co wizyta to inna liczba pęcherzyków)
Endo nie zmierzone
Progesteron podobno jeszcze ok
Kolejna wizyta w poniedziałek. Punkcja może w środę a co dalej nie wiadomo...
MoKa ja sądzę ze wszystko jest na dobrej drodze takze spokój przede wszystkim!! :-D

Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??

Estradiol 2442 pg/ml a progesteronu dalej nie ma. Beta HCG przyszła o 12:40 a estradiol dopiero teraz, progesteronu dalej nie ma. To jakoś dłużej się bada czy jak to jest?

reklama
Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Ja spałam tak jak mi wygodnie. Na brzuchu tez. Teraz przez te jajniki śpię tak lekko na boku i poduszkę mam pod brzuch podłożona bo inaczej mnie ciągną :biggrin2:

Do góry