reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
Używasz aplikatora? To lepiej zrezygnuj unikniesz takich zadrasniec.

---27tc---

Jak tam już się uspokoiłas? Mi dzisiaj lekarz powiedział tak „ lekki dyskomfort będzie, jak się w ciąży nie jest to jest komfortowo” :)

Ja juz spokojna to chyba nigdy nie będę [emoji6] ale staram sie nie świrować jak nic sie nie dzieje, żeby nie zaszkodzic bączkowi

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Kochana Kropka to ja gniotę na brzuchu[emoji6] ale może na brzuchu nie śpij dla własnego komfortu daj odpocząć jajnikom

---27tc---

U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nudności to radość każdej z nas na początku ciąży [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
No to dołącz estrofem i na spokojnie. Będzie dobrze i się nie zadręczaj tym[emoji9]
Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.

reklama
Taaa ja na początku się martwilam ze nie mam nie mogłam doczekać a potem chciałam umrzeć[emoji16]

---27tc---
No tak to jest. Na początku to tylko czasami było mi niedobrze bez wymiotow. A teraz gdy za dużo zjem, do tego zgaga to jedzenie samo ucieka[emoji12] [emoji6] A to już 33 tydzień.

Do góry