ludek
Fanka BB :)
A badalas progesteron przed samym transferem?
Nie. W ogóle żadnych badań krwi przed criotransferem nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A badalas progesteron przed samym transferem?
Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Jak tam już się uspokoiłas? Mi dzisiaj lekarz powiedział tak „ lekki dyskomfort będzie, jak się w ciąży nie jest to jest komfortowo”Plizzzz [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A dlaczego po posiłku? To sie robi na czczo i bez leków ktore np obniżają cukier np glucophage. Na Twoim miejscu bym powtórzyła i rzeczywiści na czczo. Ja badałam dwa tyg temu i miałam 78 lekarz nic nie mowil.
Ja na wyniki czekalam jeden dzien z tego ci pamietam, moze dwa. Mi w klinice powiedzieli, ze beda troche pozniej.Estradiol 2442 pg/ml a progesteronu dalej nie ma. Beta HCG przyszła o 12:40 a estradiol dopiero teraz, progesteronu dalej nie ma. To jakoś dłużej się bada czy jak to jest?
Hmy...Nie. W ogóle żadnych badań krwi przed criotransferem nie miałam.
Estradiol i progesteron na Cito miałam w max 40 min.Estradiol 2442 pg/ml a progesteronu dalej nie ma. Beta HCG przyszła o 12:40 a estradiol dopiero teraz, progesteronu dalej nie ma. To jakoś dłużej się bada czy jak to jest?
U mnie się nie da prywatnie na cito. Tylko jak lekarz skierowanie wypisze. Ostatnio było szybciutko. A dzisiaj 2 na czym mi najbardziej zależy najpóźniejEstradiol i progesteron na Cito miałam w max 40 min.
Ja w 14 dpt miałam 914 a miałam podaną tylko jedną blastkę. Więc raczej obstawiam jednego dzidziola.A powiedzcie mi dziewczyny, jak miałam podany 3 dniowy zarodek dzisiaj jest 15 dpt dzisiaj beta 764, 5. Czy jest szansa, ze to bliźniaki czy za mała beta?