reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja się strachu najadłam od rana, wstałam zaaplikować luteinę a tutaj na papierze kawa z mlekiem. Szybko męża obudziłam, SMS do lekarza i na wyniki. Beta dzisiaj 764,5 czekam na wynik progesteronu. Bardzo mnie jajniki bolą. Lekarz mówi, ze to od tego, ale również od tego, ze powinnam teraz mieć miesiączkę :) zaraz jest 13:30 a my z może w łóżku leniuchujemy dzisiaj

Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.
Czyli masz dobre wiesci! BardZo się cieszę!!

A na jakim etapie jesteś? Przepraszam bo nie pamietam. W ciąży? Ile progesteronu bierzesz może za mało i te plamienia?
Jestem dzień po transferze ... a może to kropki już uciekły... .szaleje chyba zaraz. Najgorzej się martwię o ten estofem ze brałam go tylko 12 dni 3 razy dziennie więc może być za mały wynik i dlatego te nitki krwi...

Dziewczyny ja się strachu najadłam od rana, wstałam zaaplikować luteinę a tutaj na papierze kawa z mlekiem. Szybko męża obudziłam, SMS do lekarza i na wyniki. Beta dzisiaj 764,5 czekam na wynik progesteronu. Bardzo mnie jajniki bolą. Lekarz mówi, ze to od tego, ale również od tego, ze powinnam teraz mieć miesiączkę :) zaraz jest 13:30 a my z może w łóżku leniuchujemy dzisiaj

Może to rzeczywiście dlatego, że @ masz w tym terminie albo trzeba odrobinę progesteron zwiększyć. Dobrze, że masz stały kontakt z lekarzem, jest w stanie Ci wyjaśnić od razu wszystkie watpliwosci.

Kurcze, nie mam pojęcia.
Ale to chyba za wcześnie aby kropki uciekły ?? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat tego estrofemu jakie mogą być konsekwencje gdy się go nie bierze... z drugiej strony powinnam mieć jakieś badania porobione a nic nie miałam. Jedynie endomentrium wiem ze w poniedziałek miało ponad 9 mm

reklama
Jestem dzień po transferze ... a może to kropki już uciekły... .szaleje chyba zaraz. Najgorzej się martwię o ten estofem ze brałam go tylko 12 dni 3 razy dziennie więc może być za mały wynik i dlatego te nitki krwi...

Jak brałaś od początku cyklu estrofem to tak szybko nie spadł, zacznij znowu brać. Ja biorę 2x 1 wiec mniej niż Ty. A nitki to pewno po transferze bo kropkow to byś nawet nie zauważyła i krwi by tez nie "zrobily" dzień po transferze. Teraz tylko spokój i nudne dłużące sie czekanie [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry