reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po,ale nie bylo latwo. Nie bylo mojej dr tylko inna i mimo,że jajniki wygladaly ok i hormony tez nie byly zbyt wysokie to nie bardzo chciala zrobic transfer... mowila ze istnieje ryzyko hiperki i proponuje odczekac. A ja czulam sie ok takze jakims cudem udało nam sie przekomac aby transfer sie odbyl.
Mam jednak tylko jedna blastke AB, dwie sa.jeszcze do mrozenia na pewno a 3 sa wczesne blastki i maja je jeszcze dzis obserwowac.
Przepraszam ze nie bylo mnie w kalendarzu ale balam sie ze tego transferu nie bedzie :-(
Trzymam mocno kciuki, zeby maluszek zostal z Toba na kolejne 9 miesiecy ✊✊

Jeżeli byłaś na cyklu naturalnym to estrofemu się chyba nie bierze a jak sztuczny to tak. Ja mam brać do 10 tc dopóki się łożysko nie wykształci. Tak samo progesteron. I tu z kolei mi się wydaje, że mam go mało bo biorę tylko 2 razy dziennie Crinone. Hmm zastanawiam się czy sama go nie zwiększyć, ale nie mam żadnych plamień, więc chyba jest ok.
Ja bralam crinone 3 razy dziennie ale puki nie masz plamien jest ok. A jaki mialas poziom progesteronu przy pierwszej becie? Powtorke mialas z sama beta czy progesteron tez?

reklama
Do góry