Ja mam tylko luteinę podjęzykową i prolutex, więc jeszcze mniejDobrze rozumiem że bierzecie estrofen w ciąży ?? Mój zestaw leków to acard dwa razy dziennie, encorton ,prolutex, luteina, luttagen, relanium raz dziennie i zastrzyk neoparim, to nie za mało tego ??
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Ja mam tylko estrofem 2x1 duphaston 3x1 i luteina 3x2Czyli ja naprawdę mam bardzo mało tego progesteronu
A luteine i duphaston w jakich miałaś dawkach?
Ja mam lutinusa 3x2... Znów się boję że to bardzo mało
Olusja1987
Hejka! Progesteron 0,30 ng/ml. Dobrze jest?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślicie za samą sobie z aszkodzilam??czy to może mieć jakiś negatywny wpływ ?Boże dziewczyny przez głupotę nie brałam esrofen przez ostatnie trzy dni .... Boże czy ja sama sobie nie z aszkodzilam ?? Jeszcze dzisiaj miałam śluz z krwią... wkur... się
jasani
Zacznij brać na nowo. Nie powinno się odstawiać tak z dnia na dzień. Czy miało negatywny wpływ to się dopiero okaże. Na razie nie myśl o tym i nie zadręczaj się.Myślicie za samą sobie z aszkodzilam??czy to może mieć jakiś negatywny wpływ ?
hope322
Trzymam mocno kciuki, zeby maluszek zostal z Toba na kolejne 9 miesiecyJa juz po,ale nie bylo latwo. Nie bylo mojej dr tylko inna i mimo,że jajniki wygladaly ok i hormony tez nie byly zbyt wysokie to nie bardzo chciala zrobic transfer... mowila ze istnieje ryzyko hiperki i proponuje odczekac. A ja czulam sie ok takze jakims cudem udało nam sie przekomac aby transfer sie odbyl.
Mam jednak tylko jedna blastke AB, dwie sa.jeszcze do mrozenia na pewno a 3 sa wczesne blastki i maja je jeszcze dzis obserwowac.
Przepraszam ze nie bylo mnie w kalendarzu ale balam sie ze tego transferu nie bedzie :-(
dżoasia
tego nie wiem, ale dobrze że się w miarę szybko zorientowałaśMyślicie za samą sobie z aszkodzilam??czy to może mieć jakiś negatywny wpływ ?
walczaca o szczescie
Tak,juz po. Niestety nie bylo zgody na dwa. Mam jednego:-)@walczaca o szczescie ty dzis transfer?ile kropeczkow przygarniesz?
Dziewczyny trzymam kciuki!!
hope322
Ja bralam crinone 3 razy dziennie ale puki nie masz plamien jest ok. A jaki mialas poziom progesteronu przy pierwszej becie? Powtorke mialas z sama beta czy progesteron tez?Jeżeli byłaś na cyklu naturalnym to estrofemu się chyba nie bierze a jak sztuczny to tak. Ja mam brać do 10 tc dopóki się łożysko nie wykształci. Tak samo progesteron. I tu z kolei mi się wydaje, że mam go mało bo biorę tylko 2 razy dziennie Crinone. Hmm zastanawiam się czy sama go nie zwiększyć, ale nie mam żadnych plamień, więc chyba jest ok.
reklama
walczaca o szczescie
Jedna podali,dwie sa ladne na 90 % tez do mrozenia a 3 obserwują,bo sa to wczesne blastki. Cos mowili blastka w 1 etapie.No to teraz obserwuj samopoczucie bo ciąża moze zaostrzyc hiperkę. Czyli jedna blastke Ci podali a drugą mroza tak? A trzy do obserwacji?
---27tc---
Podziel się: