reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niby rozmrozili w tej samej klasie. W środę widzę się z embriologiem to się więcej dowiem...

Oooo... Czyli nie tylko ja jestem taka dziwna.
Progesteron zrobię w środę i jak cos to poproszę lekarza o jakiś dodatkowy.. Może dupka albo prolutex..
A Ty jaki bralaś progesteron?

Tylko luteine miałaś z progesteronu?

Cieszę się bardzo!
Piękny wynik!
Kropku zostań z mamusia na 9 miesięcy!
W takim razie mrozenie im.nie zaszkodzilo,super!!

Dziwne, mi pielegniarka mowila, ze przy cyklu sztucznym sie bada, bo zauwazylam, ze pobiera mi dwie fiolki i zapytalam. Ale u Ciebie wszystko pieknie sie rozwija takze nie masz sie czym martwic :)
W sumie nigdy nie miałam badanego progesteronu. Tylko po 1 IUI, ale to co innego. Kurczę, teraz zaczęłam się martwić. No nic, w listopadzie będę w PL to zbadam z ciekawości.

W sumie nigdy nie miałam badanego progesteronu. Tylko po 1 IUI, ale to co innego. Kurczę, teraz zaczęłam się martwić. No nic, w listopadzie będę w PL to zbadam z ciekawości.
Zawsze mozesz zadzwonic do kliniki i poprosic o badanie. Poza tym bedziesz miala niedlugo skan, wiec dopytasz lekarza. Jak nie masz plamien to wszystko jest w pozadku. Pieknie Ci beta rosnie to znaczy, ze maluszek juz sie zadomowil i jest mu dobrze :)

tego nie wiem, ale dobrze że się w miarę szybko zorientowałaś
Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...

Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.
Dziewczyny zycze dzis powodzenia na wizytach a zwlaszcza na transferach! mocne kciuki za @Oczekiwanie2017 i @walczaca o szczescie :) @walczaca o szczescie ciekawi mnie jak Wasze kropki daly rade wiec wypytaj w labo i daj znac:)
@MoKa kciuki za jajka:)
Mamy dzisiaj jakies betujace?? :D

reklama
Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
A na jakim etapie jesteś? Przepraszam bo nie pamietam. W ciąży? Ile progesteronu bierzesz może za mało i te plamienia?

Do góry