reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie czas teraz na dołowanie. Musisz być teraz silna, nie martwić się, przynajmniej ograniczyć to do minimum. No i wczoraj czytałam tu coś o wodzie u Ciebie... a to z tego co zaobserwowałam to dobry znak :-)
dzisiaj też trochę ze mnie leciało, czułam się tak jakbym się posikała w majtki, nie ma tego dużo i nie leci cały czas, ale coś jest. Mam nadzieje, że ten 3dniowy świeżaczek najwyższej klasy zostanie ze mną ;)

reklama
dzisiaj też trochę ze mnie leciało, czułam się tak jakbym się posikała w majtki, nie ma tego dużo i nie leci cały czas, ale coś jest. Mam nadzieje, że ten 3dniowy świeżaczek najwyższej klasy zostanie ze mną ;)
tez tak mialam, niby to normalne jest..niestety w naszym przypadku sie nie udało..ale za Ciebie 3mam z moim M mocno kciuki[emoji8]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się czujesz? jakieś zmiany?
Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
glowa do gory, moze jednak bedzie na +[emoji4] !!
3mamy mocno kciuki za Ciebie[emoji8]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a to dlatego ze dodatkowa nadzieja sie pojawila w miedzyczasie :) trzymam kciukasy zeby to był happy end :)

reklama
Do góry