reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale sama chcesz zmniejszyc czy tylko tak sie zastanawiasz? Ja mialam bardzo duzo pecherzykow I mimo, ze bylam pod stala kontrola to wyciagneli ze mnie podwojna ilosc niz podejrzewali. Pytalam lekarki czy nie byli w stanie tego przewidziec, stwierdzila, ze nie. Powiedzieli, ze w razie czego nastepnym razem mniej lekow dostane.
Na razie się tylko zastanawiam, bo ja już jestem w trakcie drugiej stymulacji. I najpierw na własne życzenie miałam bardzo małe dawki leków, bo chciałam ograniczać liczbę zapładnianych komórek. teraz już chcę mieć minimum 6 także mam zmeiniony lek z menopuru na puregon no i większą dawkę. Ale dziś jest 3 dzień zastrzyków a ja cały czas mam wrażenie,że czuje delikatnie jajniki... i mnie to trochę zastanawia, bo podczas pierwszej stymulacji czułam się idealnie/

Wiem, ze to rodzeństwo, ale tak jakoś mi przykro bo liczyłam na 2, ponieważ 2 dobrze rokowały. Tera się martwię bo bolą mnie jajniki i macica tak dziwnie ciągnie. Nie wiem czy po tym encortonie ale strasznie szybko się mecze jestem osłabiona.

reklama
Do góry