reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
ja wierzę, że będzie dobrze :) trzymam za to kciuki

reklama
Przykro... czyli teraz juz tylko ivf?
Chyba tak. Mimo, że to dopiero pół roku starań, to owulację miałam raz. Więc ile bym miała szans w roku? Dwie?

A nie dali Ci nic na pęknięcie pęcherzyka?
Dali dali. Ale ja na Pregnyl nie reaguję. Mam generalnie ten zespół LUF - czyli niepękające pęcherzyki... Dali mi gonapeptyl, bo raz po nim mi pękł pęcherzyk. Teraz nawet podwójną dawkę. No ale niestety... nie pękł dziad...

Chyba tak. Mimo, że to dopiero pół roku starań, to owulację miałam raz. Więc ile bym miała szans w roku? Dwie?

Dali dali. Ale ja na Pregnyl nie reaguję. Mam generalnie ten zespół LUF - czyli niepękające pęcherzyki... Dali mi gonapeptyl, bo raz po nim mi pękł pęcherzyk. Teraz nawet podwójną dawkę. No ale niestety... nie pękł dziad...
a ovitrelle? czy to ten sam skład co w gonapeptylu i pregnylu?

A i zdaje mi sie ze lekarz z dużo letnim stażem pracy wie czy mogę jeździć czy nie :D a i wydaje mi sie że jesteś bardzo wredna i w każdym momencie próbujesz mi dowalic
Ale ona pisze ci prawdę, L4 to nie jest urlop chyba ze nie wiesz o tym? tylko zwolnienie lekarskie gdzie nie mozna pracowac to ze masz chodzace nie znaczy ze mozesz jezdzic na wycieczki, A moze i nawet pracodawca zglosic cie do ZUSU zeby cie sprawawdzic bo w tym momencie oszukujesz ZUS ;) ;) jak jezdzisz w trasy to tak samo do pracy mozesz tez chodzic , sory ale takie moje zdanie

reklama
Do góry