reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gooosia17 hehe nie zrozumiałam bo tak dobrze nie znam Waszych wszystkich sytuacji. Ja mialam ogólnie jedną blastkę podaną i jestem w ciąży tak jak @walczaca o szczescie napisała ale mrozakow nie mam ale zawsze pragnelam jednego dziecka może kiedyś pomyslimy o drugim ale poki co jedna dzidzia to dla mnie szczęście [emoji5]

---26tc---

Serio? No nie przy punkcji to nawet jakoś nie pomyslałam, aby mógł być. Ale na większości wizyt i obowiązkowo na każdym transferze jest :-)
u nas punkcja była na sali operacyjno-zabiegowej wiec był zakaz przebywania osób trzecich... ale na wizytach usg itd jest zawsze obecny :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gooosia17 hehe nie zrozumiałam bo tak dobrze nie znam Waszych wszystkich sytuacji. Ja mialam ogólnie jedną blastkę podaną i jestem w ciąży tak jak @walczaca o szczescie napisała ale mrozakow nie mam ale zawsze pragnelam jednego dziecka może kiedyś pomyslimy o drugim ale poki co jedna dzidzia to dla mnie szczęście [emoji5]

---26tc---
też mam nadzieję, że się uda. Tylko bardzo się stresuje zamiast wyluzować. Staram się cały czas coś powoli robić, ale to pomaga na chwile tylko. Kazde ukłucie stawia mnie na baczność. Spać chodzę z kurami. o 20-20:30 jestem już w łóżku bo jestem wykończona. Ja jak będę miała jedno dziecko to chyba, tak jak każda z nas, będę ze szczęścia fruwać. Z moim M się śmiejemy, że będzie to najbardziej rozpieszczone dziecko na świecie, bo jak odmówić czego dziecku, które jest tak upragnione i tak wyczekiwane.

Do góry