reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
Juz na szczescie niedlugo i sie wszystko wyjasni. Moze jednak cud :-)) trzymam kciuki

reklama
Wiem, ze to rodzeństwo, ale tak jakoś mi przykro bo liczyłam na 2, ponieważ 2 dobrze rokowały. Tera się martwię bo bolą mnie jajniki i macica tak dziwnie ciągnie. Nie wiem czy po tym encortonie ale strasznie szybko się mecze jestem osłabiona.
Ja czytalam o bolu jajnikow w ciazy ze moga bolec w pierwszych tyg bo musza sie przestawic tak jakby na inny system, ale nie powinny bolec w późniejszej ciazy, ciebie pewnie moga bolec jeszcze po punkcji, mnie tez troszke pobolewaly tyle ze ja nie miala punkcji. A macica będzie cie pobolewac bo jesli maluszek zostal z toba a tak pewnie jest[emoji3] [emoji110] to wszystko przestawia sie, mnie do tej pory pobolewa nie czesto juz troche mniej niz w pierwszych tyg ale to przeciez moje malenstwo ma juz 7cm to ma prawo[emoji3]. Nie moge się doczekac twojej bety bo wydaje mi sie ze ci sie udało [emoji4]. Bądź dobrej mysli

Ja czytalam o bolu jajnikow w ciazy ze moga bolec w pierwszych tyg bo musza sie przestawic tak jakby na inny system, ale nie powinny bolec w późniejszej ciazy, ciebie pewnie moga bolec jeszcze po punkcji, mnie tez troszke pobolewaly tyle ze ja nie miala punkcji. A macica będzie cie pobolewac bo jesli maluszek zostal z toba a tak pewnie jest[emoji3] [emoji110] to wszystko przestawia sie, mnie do tej pory pobolewa nie czesto juz troche mniej niz w pierwszych tyg ale to przeciez moje malenstwo ma juz 7cm to ma prawo[emoji3]. Nie moge się doczekac twojej bety bo wydaje mi sie ze ci sie udało [emoji4]. Bądź dobrej mysli
Oby tak było. Dziękuje za takie wsparcie :) jesteście wszystkie wspaniałe!!!

Ale ona pisze ci prawdę, L4 to nie jest urlop chyba ze nie wiesz o tym? tylko zwolnienie lekarskie gdzie nie mozna pracowac to ze masz chodzace nie znaczy ze mozesz jezdzic na wycieczki, A moze i nawet pracodawca zglosic cie do ZUSU zeby cie sprawawdzic bo w tym momencie oszukujesz ZUS ;) ;) jak jezdzisz w trasy to tak samo do pracy mozesz tez chodzic , sory ale takie moje zdanie
Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)

Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)

Dziewczyny, uważam, że Paulina ma rację, jest dużą dziewczynką i sama da radę ze swoim L4 i jego konsekwencjami. Znowu zaczynają się gorące dyskuje w tym wątku :baffled:

Agnieś, gratuluję, widzisz, że niepotrzebnie się nakręcałaś :happy:

reklama
Dziewczyny, uważam, że Paulina ma rację, jest dużą dziewczynką i sama da radę ze swoim L4 i jego konsekwencjami. Znowu zaczynają się gorące dyskuje w tym wątku :baffled:

Agnieś, gratuluję, widzisz, że niepotrzebnie się nakręcałaś :happy:
Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień

Do góry