reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
Juz na szczescie niedlugo i sie wszystko wyjasni. Moze jednak cud :-)) trzymam kciuki

reklama
Wiem, ze to rodzeństwo, ale tak jakoś mi przykro bo liczyłam na 2, ponieważ 2 dobrze rokowały. Tera się martwię bo bolą mnie jajniki i macica tak dziwnie ciągnie. Nie wiem czy po tym encortonie ale strasznie szybko się mecze jestem osłabiona.
Ja czytalam o bolu jajnikow w ciazy ze moga bolec w pierwszych tyg bo musza sie przestawic tak jakby na inny system, ale nie powinny bolec w późniejszej ciazy, ciebie pewnie moga bolec jeszcze po punkcji, mnie tez troszke pobolewaly tyle ze ja nie miala punkcji. A macica będzie cie pobolewac bo jesli maluszek zostal z toba a tak pewnie jest[emoji3] [emoji110] to wszystko przestawia sie, mnie do tej pory pobolewa nie czesto juz troche mniej niz w pierwszych tyg ale to przeciez moje malenstwo ma juz 7cm to ma prawo[emoji3]. Nie moge się doczekac twojej bety bo wydaje mi sie ze ci sie udało [emoji4]. Bądź dobrej mysli

Ja czytalam o bolu jajnikow w ciazy ze moga bolec w pierwszych tyg bo musza sie przestawic tak jakby na inny system, ale nie powinny bolec w późniejszej ciazy, ciebie pewnie moga bolec jeszcze po punkcji, mnie tez troszke pobolewaly tyle ze ja nie miala punkcji. A macica będzie cie pobolewac bo jesli maluszek zostal z toba a tak pewnie jest[emoji3] [emoji110] to wszystko przestawia sie, mnie do tej pory pobolewa nie czesto juz troche mniej niz w pierwszych tyg ale to przeciez moje malenstwo ma juz 7cm to ma prawo[emoji3]. Nie moge się doczekac twojej bety bo wydaje mi sie ze ci sie udało [emoji4]. Bądź dobrej mysli
Oby tak było. Dziękuje za takie wsparcie :) jesteście wszystkie wspaniałe!!!

Ale ona pisze ci prawdę, L4 to nie jest urlop chyba ze nie wiesz o tym? tylko zwolnienie lekarskie gdzie nie mozna pracowac to ze masz chodzace nie znaczy ze mozesz jezdzic na wycieczki, A moze i nawet pracodawca zglosic cie do ZUSU zeby cie sprawawdzic bo w tym momencie oszukujesz ZUS ;) ;) jak jezdzisz w trasy to tak samo do pracy mozesz tez chodzic , sory ale takie moje zdanie
Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)

Wyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 :) i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 :) Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę :D i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli :)

Dziewczyny, uważam, że Paulina ma rację, jest dużą dziewczynką i sama da radę ze swoim L4 i jego konsekwencjami. Znowu zaczynają się gorące dyskuje w tym wątku :baffled:

Agnieś, gratuluję, widzisz, że niepotrzebnie się nakręcałaś :happy:

reklama
Dziewczyny, uważam, że Paulina ma rację, jest dużą dziewczynką i sama da radę ze swoim L4 i jego konsekwencjami. Znowu zaczynają się gorące dyskuje w tym wątku :baffled:

Agnieś, gratuluję, widzisz, że niepotrzebnie się nakręcałaś :happy:
Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień

Do góry