misis188
Fanka BB :)
Nie chcialam tego pisać ale też o tym pomyślałamA może to właśnie po tych immunoglobinach, może za duża dawka? Sama nie wiem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcialam tego pisać ale też o tym pomyślałamA może to właśnie po tych immunoglobinach, może za duża dawka? Sama nie wiem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wpisane mysle ze dobrzeWpiszesz nam się w kalendarz?? Będziemy trzymać kciuki!!! Link do: Kalendarz
Kochana nie wiem bo to było ponad 20 lat temu. Koleżanka mi tylko mówiła, wiedząc że ja się leczę, że jej siostra poszła do wc, dostała nagle strasznego bólu i strasznie prysła z niej krew. Wiem że na pewno ma problemy z tarczycą a może jeszcze inne problemy do tego doszły bo po tym miała tylko jedno dziecko jeszczeA tez nie wie co bylo przyczyna?
Nie wiem, co mam Ci w tej sytuacji powiedzieć. Jest mi bardzo przykroDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
ojej przykro mi ...zycze wytrwałosci i trzymam kciuki ..O matko tak mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie pomóc w takiej chwili. Trzymaj się kochana i życzę dużo siły.
Kochana ale właśnie przez immunologię kobiety ronią albo zarodki się nie implantują. Jesli okaże się najgorsze to zajedź do szpitala dziecięciego w Prokocimiu i zrób allo mlr i test mikrocytotoksyczny. To robia od wtorku do czwartku chyba i musisz byc do 8:30 z tego co kojarzę. Koszt tych badań to trochę ponad 500 zł a już to cos powieHehe no ta jedna tyle kosztowala... kolejna tez miala tyle kosztowac itd... no moznaby tak powiedziec ze przez niski progesteron, ALE skoro nie bylo zadnego plamienia wczesniej a beta dalej ladnie rosla... dziwne... jakby immunologia szwankowala to tez moim zdaniem ta beta powinna tak do dupy rosnac albo rosnac i spadac... a tu tak nagle...
Jestem rozsypana wiesz..? Nie umiem sie pozbierac :/Ty mi tu niemasz placz. Ty masz jutro szczesliwy dzien zrelaksuj sie wez, nie pitol
Moja kolezanka poronila dokladnie w ten sam sposob 2 razy. Okazalo sie, ze ma za gesta krew i jak tylko zarodek byl juz blisko bicia serduszka to wtedy niestety tracila dziecko. Lekarz jej tlumaczyl, ze prawdopodobnie zamiast krwi do dziecka dociera juz "galaretka" i dlatego tak sie dzieje. Ona naturalnie zachodzila w ciaze. Robila sobie badania genetyczne i ma jakas mutacje ale nie pamietam co to bylo. Ma hashimodo i trombofilie.Chcę wierzyć że u Ciebie to nie będzię to i wszytsko skończy się dobrze ale siostra mojej koleżanki tak właśnie poroniła. To był moment...
Ale bierzesz dalej leki? Tak troche poczytalam w necie... moze jutro bedzie jednak widac kropka!Caly czas krwawie. Ale lekow na zahamowanie powiedzial ze nie da bo to za duzo i zeby sie zakrzepica nie zrobila...