reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chcesz żart to proszę byle by Ci ulżyć:

Idzie dwóch studentów medycyna za dziadkiem. Dziadek idzie w takim lekkim rozkroku, zgarbiony, powoli.
Studenci zaczynaja debatę:
1. On na pewno ma problem z kręgosłupem
2. Nie jak dla mnie to ma problem z hemoroidami

I sie sprzeczają, jeden z nich wpadł na pomysł żeby po prostu dzidka zapytać, wiec podchodzą i mówią tak:

Przepraszamy Pana najmocniej, jesteśmy oboje studentami medycyny o właśnie zastanawiamy się z czym Pan ma problem. Czy to problem z kręgosłupem czy z hemoroidami?

Dziadek tak na nich patrzy i mówi:
Chłopaki ja to mam problem z planowaniem. Planowałem puścić bąka a sie zesrałem.

Może być?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha dobre!!! Masz cos jeszcze?:)

No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.
Bardzo współczuję naprawdę.
A może to przez ten niski progesteron co miałaś?
Z tymi kroplowkami nie zwrócą części pieniędzy jak tylko jedna była?

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Kochana tak mi przykro[emoji58] może podjedź jeszcze na IP , może przez tą krew kropka nie ma widać? Zjadają Cię i będziesz miała pewność, nie wiem sama , mam nadzieję że to jakiś krwiak i przez tą krew nie było widać kropeczki...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry