reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo współczuję naprawdę.
A może to przez ten niski progesteron co miałaś?
Z tymi kroplowkami nie zwrócą części pieniędzy jak tylko jedna była?
Hehe no ta jedna tyle kosztowala... kolejna tez miala tyle kosztowac itd... no moznaby tak powiedziec ze przez niski progesteron, ALE skoro nie bylo zadnego plamienia wczesniej a beta dalej ladnie rosla... dziwne... jakby immunologia szwankowala to tez moim zdaniem ta beta powinna tak do dupy rosnac albo rosnac i spadac... a tu tak nagle...

reklama
Kochana tak mi przykro[emoji58] może podjedź jeszcze na IP , może przez tą krew kropka nie ma widać? Zjadają Cię i będziesz miała pewność, nie wiem sama , mam nadzieję że to jakiś krwiak i przez tą krew nie było widać kropeczki...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
I co mi powiedza... to samo... ze sa bezradni na tym etapie... kiedys w poniedzialek od razu na usg bylo widac malenstwo, nie musial szukac a dzisiaj wiercil tym pitokiem i powiekszal obraz ile mogl i nic nie ujrzal wiec raczej bobo sie zmylo... jakos bede musiala sie z tym pogodzic...

, post: 15648086, member: 173036"]Szczerze? Nie wiem. Czasem mysle ze latwo sie im teoretyzuje i ze moze zmieniliby zdanie. A z drugiej strony widze jak reaguja na znajomych po rozwodzie albo jak czyjes dziecko mieszka bez slubu i nie wiem. Boje sie. Raz powiedzianych slow bym juz nie cofnela.
Oczywiscie mowilismy im ze mamy problemy itp to generalnie mowili ze cuda sie zdarzaja i trzeba wierzyc...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Wiesz to nie jest tak ze czepiam się tylko gdybym to ja miała takich teściów to przy moim charakterze to bym im to wyrzucila że ten wnuk którego trzymasz na ręce to dziecko ( Tak jak oni mówią) że szkielka. Czy jest inne jakieś? czy mniej go kochasz? ale wiesz ja wogole nie trawie tych pietnujacych innych ludzi. i fakt że ja bym nie wytrzymala jakbym słyszała takie teksty o rozwodnikach, panna z dzieckiem, aborcjach itp. Więc podziwiam Cie za tajemniczosc i umiejetnosc znoszenia takiej sytuacji :/ nie masz lekko :(

Hehe no ta jedna tyle kosztowala... kolejna tez miala tyle kosztowac itd... no moznaby tak powiedziec ze przez niski progesteron, ALE skoro nie bylo zadnego plamienia wczesniej a beta dalej ladnie rosla... dziwne... jakby immunologia szwankowala to tez moim zdaniem ta beta powinna tak do dupy rosnac albo rosnac i spadac... a tu tak nagle...
Jedna o rany myślałam że za wszystkie tyle kasy. To tym bardziej współczuję.

@dżoasia....[emoji20]w cuda nie wierzę ale będę wierzyć że u Ciebie się zdarzy!

Jestem u koleżanki...i co? ***** w ciąży jest! Z 3 dzieckiem...a ja ***** spierdolona jestem i mąż też...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...

Strasznie mi przykro [emoji853] trzymaj sie!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry