reklama
Dlatego powiedzialam moim rodzicom. Nie mogłabym tak zupelnie bez wsparcia.To chyba rzeczywistoście odpuść. Przykre to mi wsparcie najbliższych bardzo pomogło.
---23tc---
Teraz za to stres czy moja mama sie za pare lat nie chlapnie bo jej sie zapomni ze to tajemnica.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Fanka BB :)
Kochana wiem że to marne pocieszenie ale pamiętaj że w razie w masz jeszcze 3 blastusie. Jeśli faktycznie sprawdzi się czarny scenariusz, czego z całego serca Ci nie życzę, to następny kierunek to dr Paśnik w Łodzi-immunolog. Ale ja myślę że jednak dzidzius sidzi sobie tam tylko się bawi z mamusią w chowanegoNie usmiecha mi sie do tych zdziercow jechac ake taki jest plan
hope322
Boze, kochana tak mi przykro ;( ;(. Nie wiem co powiedziec, to straszne, ze Was to spotkaloDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Bardzo mi przykro Wiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie. Jeszcze będzie dobrze.
To by była afera...uczul Ją...Dlatego powiedzialam moim rodzicom. Nie mogłabym tak zupelnie bez wsparcia.
Teraz za to stres czy moja mama sie za pare lat nie chlapnie bo jej sie zapomni ze to tajemnica.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
---23tc---
Mruch
Bo jestem popieprzona no noc mam l4 na 2tyg to wam systematycznie bede trula tylek... wezcie sie nie rozklejajcie tylko mi tu jakims dowcipem zarzuccie
A tak serio to zastanawiam sie co sie qrwa stalo... tak nagle zabolal mnie brzuch i zrobilo mi sie morko w majatach - poszlam do lazienki ale bylo czysto, tylko taka woda z lutkiem. Ale prewencyjnie lyknelam nospe i zaraz znow cos pocieklo i wtedy to juz byla krew... a w domu i klinice ta krew byla taka jasnoczerwona jak z tetnicy... i milion skrzepow... jak to mozliwe ze to tak nagle...
Chcesz żart to proszę byle by Ci ulżyć:
Idzie dwóch studentów medycyna za dziadkiem. Dziadek idzie w takim lekkim rozkroku, zgarbiony, powoli.
Studenci zaczynaja debatę:
1. On na pewno ma problem z kręgosłupem
2. Nie jak dla mnie to ma problem z hemoroidami
I sie sprzeczają, jeden z nich wpadł na pomysł żeby po prostu dzidka zapytać, wiec podchodzą i mówią tak:
Przepraszamy Pana najmocniej, jesteśmy oboje studentami medycyny o właśnie zastanawiamy się z czym Pan ma problem. Czy to problem z kręgosłupem czy z hemoroidami?
Dziadek tak na nich patrzy i mówi:
Chłopaki ja to mam problem z planowaniem. Planowałem puścić bąka a sie zesrałem.
Może być?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.
A może to właśnie po tych immunoglobinach, może za duża dawka? Sama nie wiem.
JoannaRak
@ dzoasia, nie wiem co pisac ale to jest dokladnie przez co ja przeszlam w styczniu po transferze w grudniu! Wszystko bylo ok, bylo widac kropka na usg jeszcze w czwartek, w nastepnym tygodniu mialam isc na kolejne ... a w sobote spotkal mnie wlasnie ogromny potok! Tym bardziej jest mi teraz ciezko bo we wrzesniu mialabym rodzic [emoji28]
Mam ogromna nadzieje ze to nie jest to u Ciebie ale badz przygotowana aby bylo latwiej Ci przez to przejsc! Ja bardzo zle to przezylam, sciskam Cie kochana [emoji847]jestem calym sercem z Toba!
Mam ogromna nadzieje ze to nie jest to u Ciebie ale badz przygotowana aby bylo latwiej Ci przez to przejsc! Ja bardzo zle to przezylam, sciskam Cie kochana [emoji847]jestem calym sercem z Toba!
reklama
Olusja1987
A co to?
Podziel się: