reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia dzielna z Ciebie baba. Podziwiam. Jakbys na tym L4 chciala gdzies wyskoczyc, da chocby na czekolade to dawaj znac. Krakow nie jest taki duzy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie usmiecha mi sie do tych zdziercow jechac ake taki jest plan :p
Kochana wiem że to marne pocieszenie ale pamiętaj że w razie w masz jeszcze 3 blastusie. Jeśli faktycznie sprawdzi się czarny scenariusz, czego z całego serca Ci nie życzę, to następny kierunek to dr Paśnik w Łodzi-immunolog. Ale ja myślę że jednak dzidzius sidzi sobie tam tylko się bawi z mamusią w chowanego:)

Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Boze, kochana tak mi przykro ;( ;(. Nie wiem co powiedziec, to straszne, ze Was to spotkalo :(

Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...

Bardzo mi przykro :sad: Wiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie. Jeszcze będzie dobrze.

Bo jestem popieprzona:) no noc mam l4 na 2tyg to wam systematycznie bede trula tylek... wezcie sie nie rozklejajcie tylko mi tu jakims dowcipem zarzuccie:)
A tak serio to zastanawiam sie co sie qrwa stalo... tak nagle zabolal mnie brzuch i zrobilo mi sie morko w majatach - poszlam do lazienki ale bylo czysto, tylko taka woda z lutkiem. Ale prewencyjnie lyknelam nospe i zaraz znow cos pocieklo i wtedy to juz byla krew... a w domu i klinice ta krew byla taka jasnoczerwona jak z tetnicy... i milion skrzepow... jak to mozliwe ze to tak nagle... :(

Chcesz żart to proszę byle by Ci ulżyć:

Idzie dwóch studentów medycyna za dziadkiem. Dziadek idzie w takim lekkim rozkroku, zgarbiony, powoli.
Studenci zaczynaja debatę:
1. On na pewno ma problem z kręgosłupem
2. Nie jak dla mnie to ma problem z hemoroidami

I sie sprzeczają, jeden z nich wpadł na pomysł żeby po prostu dzidka zapytać, wiec podchodzą i mówią tak:

Przepraszamy Pana najmocniej, jesteśmy oboje studentami medycyny o właśnie zastanawiamy się z czym Pan ma problem. Czy to problem z kręgosłupem czy z hemoroidami?

Dziadek tak na nich patrzy i mówi:
Chłopaki ja to mam problem z planowaniem. Planowałem puścić bąka a sie zesrałem.

Może być?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.

A może to właśnie po tych immunoglobinach, może za duża dawka? Sama nie wiem.

@ dzoasia, nie wiem co pisac ale to jest dokladnie przez co ja przeszlam w styczniu po transferze w grudniu! Wszystko bylo ok, bylo widac kropka na usg jeszcze w czwartek, w nastepnym tygodniu mialam isc na kolejne ... a w sobote spotkal mnie wlasnie ogromny potok! Tym bardziej jest mi teraz ciezko bo we wrzesniu mialabym rodzic [emoji28]

Mam ogromna nadzieje ze to nie jest to u Ciebie ale badz przygotowana aby bylo latwiej Ci przez to przejsc! Ja bardzo zle to przezylam, sciskam Cie kochana [emoji847]jestem calym sercem z Toba!

reklama
Do góry