reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)
Czasami się lepiej rozejsc w zgodzie niz żyć w kłótni... Plamienia u mnie ustapily dopiero kolo 16tc więc cierpliwości...

---23tc---

reklama
Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)
Przykro mi że tak się życie potoczyło [emoji58]tyle starań o dzieciątko, ale lepiej teraz się przejść niż jak by było już maleństwo na świecie, jeszcze życie sobie poukładacie [emoji5]Dobrze ze mąż się angażuje , o wspiera Cię to jest ważne [emoji5]. A plemieni niedługo się skończą i będzie wszystko ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem na cykl przed drugim criotransferem. Teraz histeroskopia i mam listę kolejnych badań przed przystąpieniem do drugiego:

Czynnik V Leiden
Homocysteina
Antykoagulant toczniowy
Przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM
TSH
Toxo IgG i IgM

Czy dołożyłybyście tu jeszcze coś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja narazie nie robie immunologii, zobaczyny jak pojdzie... takze bie pomoge z dodatkowymi badaniami.

reklama
Do góry