reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Z 11 pobranych było 10 dojrzałych. Zapłodnilo się 9. 7 jest pokoi co pięknych a dwie sztuki troszkę wolniej idą ale idą. Dzwonił lekarz o 19. Ja się modlę o trzy blastki.. nic więcej nie musi być...
Wspaniały wynik!! Będziesz miała niezłe przedszkole :) A długo się potem czeka na wyniki badań??

Milo ze pamiętałas:) Najpierw chciałam Was nadrobić a potem jak już przebrne przez nowinki to miałam pisac:) dziś widzę że sama radość:)
Staram się pamiętać o wszystkich ale Twój przypadek jest hmm... szczególny więc tym bardziej :D A ja dziś już zmykam nyny więc cieszę się, że nie czytałaś do końca tylko mi odp wcześniej :D

Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)
Przykro ze tak sie to konczy miedzy wami ale jak macie zyc razem bez milosci i szczescia w ciaglych klotniach tylko ze wzgledu na dzieci to chyba lepiej zakonczyc to w taki sposob. Choc widac ze mimo wszystko jemu zalezy skoro teraz pomaga ci i sie o ciebie troszczy :) ze nie odwrocil sie i nie zajal sie tylko soba.

reklama
Staram się pamiętać o wszystkich ale Twój przypadek jest hmm... szczególny więc tym bardziej :D A ja dziś już zmykam nyny więc cieszę się, że nie czytałaś do końca tylko mi odp wcześniej :D

Dobrnelam:D Hmm wyniki chyba ok 7 dni więc jak coś będzie zdrowe to i tak na następny cykl. Uciekaj spac:) bo po takich wrażeniach jak dzis;)

Do góry