reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jasne juz wysylam :)
Nawet gdybys miala wskazania to nie dostaniesz recepty bo to podaje sie tylko w warunkach szpitalnych lub ambulatoryjnych niestety nie w domu. I sa na to straszne obostrzenia. Pacjenci chemioterapeutyczni dostaja immunoglobuliny
Wiem właśnie, nawet miałam drobny problem żeby dograć pracę z tym kiedy tam lekarz przyjmuje - bo Mireczek kazał jak najszybciej... I bądź tu mądra... Przecież ta moja wiz dzisiaj była nieplanowana... Jakbym poszła na betę dopiero jutro wg zaleceń i potem na przyrost itp to ciekawe jak by wyglądało to "jak najszybciej"

wejdź sobie na ta str bellybestfriend. tam wszystko ci samo wyliczy. za dzień owulacji klikasz ile dpt+5 bo była blastka :)
To ja nic z tego nie rozumie bo tam mi wylicza że 105% przyrostu gdzie 182x2 bo po 24h powinien sie podwoic to jest 364 a gdzie jeszcze do 524 co prawda po 72h robilam a wiec nie kumam

To ja nic z tego nie rozumie bo tam mi wylicza że 105% przyrostu gdzie 182x2 bo po 24h powinien sie podwoic to jest 364 a gdzie jeszcze do 524 co prawda po 72h robilam a wiec nie kumam
haha @M@gda nie jestem sama :D
dzielisz 524 przez 182 i wychodzi 2,8 - czyli 280%, więc przyrost o 180 % to po 72h.
A na tej str ci wylicza średni DWUdniowy przyrost bo niby powinno się podwajać co 48h :)

Ja waśnie się zapisałam na wizytę jutro. Pierwsza przed crio. Od dzisiaj mam łykać estradiol. Dziewczyny, te które miały crio na sztucznym, w którym dniu cyklu miałyście transfer?
W 19dc, ale to bedzie zalezec troche od twojego endo, moze byc 17, moze byc 22.

Wpiszesz sie w kalendarz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry