reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czytam Was wszystkie takie podniecone i szczęśliwe z powodu ostatnich informacji, twarz sama mi sie uśmiecha od tych dobrych wiadomości, a tu nagle poczułam strach i to taki wszechogarniający, aż sie popłakałam a mój maż zabronił mi tu wchodzić. Ostatnio przed naszym podjęciem do pierwszego crio tez była fala pozytywnych informacji. Ogarnął mnie taki strach ze znowu będę musiała pogodzić sie ze strata i nieudana próba.

Przepraszam Was wiem ze powinnam być dobrej myśli, ale to jest silniejsze. Nie chce psuć nastroju po prostu jakoś mnie dopadło [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mruch, najwazniejszy jest twoj spokoj. Jesli boisz sie ze tyle dziewczyn zaciazylo, ze dla ciebie nie wystarczy... to odpocznij od nas. Wroc tylko z dobra nowina ;)

Oczywiscie chcialybysmy zebys z nami zostala, ale nie kosztem lekow i stresu :) my i tak trzymamy za ciebie kciuki!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzis mialam wizyte. Pisze teraz bo troszke spraw mialam do pozalatwiania na miescie. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie! 1,5kg szczescia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Meg a jak u Ciebie? Plamienia się skończyły? I jak sytuacja z mężem? Tak samo ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)

reklama
Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)
Przykre to ze tak sie staralisvie aby było maleństwo aby sie udało maleństwo w drodze a wy siw będziecie rozwodzić tyle starań razem Ale owoc waszej miłości przyjdze na świat i będzie się cieszyć napewni szkoda ze tak sie skończyło trzymaj sie kochana

Do góry