reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strasznie drogie te immunoglobuliny. Kiovig i pivigen to koszt 1700 zl ale zeby az 4 tys. Chyba ze masz taka duza dawke. A czy u was nie ma przypadkiem konfliktu serologicznego bi na to w ciazy sa immunolobuliny ale bezplatnie
nie ma bo akurat ja mam rh+ a mąż rh-. Dawkę mam 20g - sprawdzałam w internetach to akurat jest takie drogie...

Dobra zrozumiałam już o co chodzi z tym lekiem. Przepisał mi dawkę 20g, a lek jest sprzedawany w stężeniu 50g/l. Czyli ja potrzebuję 400ml tego dziadostwa. Cenowo by sie zgadzało z tą wyszukiwarka, bo mi powiedzieli 3800 za to - mam nadzieję, że z podaniem. Czyli jak się zachciało dziecka to trza bulić... Jak mi ktoś opowiada że pieluchy są drogie to mam ochote go zabić :p
A Co to za immunoglobuliny ?

nio u mnie 540 było. A u ciebie mi przyrost wychodzi 180% (bo to 182 było w sobotę, co nie?) więc bój się bo mi to wygląda jakby Ci sie maluch na 2 podzielił haha :) u mnie są mniejsze przyrosty, na początku była duża beta bo obstawiam, że 2 chciały zostać ale jednemu sie chyba nie chciało kanapy rozłożyć :D
W piątek czyli po 72h badałam, ale chyba ok bo w necie sprawdzalam ze 117% po 72h powinnno być minimum

reklama
Dziewczyny dzis mialam wizyte. Pisze teraz bo troszke spraw mialam do pozalatwiania na miescie. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry