reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie wątpię, że i utrzymanie ciązy kosztuje ale chciałabym w końcu wydawać stówki a nie tysiące... znowu dzis wizyta + badania + leki prawie tysiak. no i te kroplówki... myślałam że crio będzie mnie kosztowało 5 tysi a nie 20... qwa
Też w początkach ciąży właśnie wizyta w Klinice to byl tysiak. Potem dosłownie chwilę bylo lepiej a teraz ze względu na zle przepływy wizyty co dwa tygodnie za 250/300zl także zamiast na wyprawkę to widzisz...Nie mówiąc o lekach i badaniach. Także marudzenie babek które płacą 120zl za wizytę i idą raz na miesiąc to wrrr....hehe[emoji6] ale najważniejsze żeby się udało

---23tc---

reklama
Też w początkach ciąży właśnie wizyta w Klinice to byl tysiak. Potem dosłownie chwilę bylo lepiej a teraz ze względu na zle przepływy wizyty co dwa tygodnie za 250/300zl także zamiast na wyprawkę to widzisz...Nie mówiąc o lekach i badaniach. Także marudzenie babek które płacą 120zl za wizytę i idą raz na miesiąc to wrrr....hehe[emoji6] ale najważniejsze żeby się udało

---23tc---
Kochane moje ale dla Was później pieluchy i cała reszta to pikuś będzie :-)

nie wątpię, że i utrzymanie ciązy kosztuje ale chciałabym w końcu wydawać stówki a nie tysiące... znowu dzis wizyta + badania + leki prawie tysiak. no i te kroplówki... myślałam że crio będzie mnie kosztowało 5 tysi a nie 20... qwa
Dżoasia a powiedz mi na co jest ten accofil?W środę idę na wizytę przed crio i chcę się o wszystko lekarza wypytać,co jeszcze mogłabym brać przed transferem.Coś mówił mi o intralipidzie w dniu transferu,ale to tylko tyle.Wy tych intralipidów z tego co wyczytalam wiecej miałyscie. Dodatkowo encorton oraz acard biorę już od 26 sierpnia.

Doskonale to znam, mam to samo i mój M tez na mnie krzyczy jak siedzę na forum :p
A na jakim jesteś etapie? I który to Twój transfer?

Jestem na cykl przed drugim criotransferem. Teraz histeroskopia i mam listę kolejnych badań przed przystąpieniem do drugiego:

Czynnik V Leiden
Homocysteina
Antykoagulant toczniowy
Przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM
TSH
Toxo IgG i IgM

Czy dołożyłybyście tu jeszcze coś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewuszki jestem po usg. Piotruś ma wciąż malutki brzuszek choć szacowany na ciut większy niż w czwartek, waga drgnela do 1900 g (w zeszła środę 1700). Przepływy u obojga są bardzo dobre wiec dalej czekamy i się obserwujemy. Z pewnością zostane w szpitalu do dnia porodu wiec mimo tego że nienawidzę takich miejsc to mam nadzieję że poleze min 2 tygodnie. Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, dla których ten dzień jest bardzo ważny [emoji110]

[emoji127] 28.10.2017
To Piotrus rosnie [emoji4] i wazne ze wszystko dobrze. A Ty mamuska lez te min 2 tyg i odpoczywaj [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry