reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaaaaa!!! Mam wynik biopsji endometrium!!! Jest wszystko już dobrze!! Brak zapalenia!!! Yuppi!!! :):):):):):):) [emoji1323][emoji7][emoji1377][emoji471]

A to oznacza ze od 1dc (za jakieś 2 tyg) zaczynam antyki! W międzyczasie robię badania. Teraz tylko oby wymaz był czysty - to jedyna moja zmora - i już nic nie będzie w stanie mnie zaskoczyć!!

A to super!

Super, że wreszcie trochę z górki :)

Moja córeczka ma 3.5 roku także już czas najwyższy na rodzeństwo [emoji5] Sami chcieliśmy trochę poczekać, zrobiło się aż 3.5 roku. Mieliśmy zacząć rok temu, ale lekarze podejrzewali u mnie tętniaka w głowie. Przeróżne badania, które odroczyly decyzję. Jak juz mieliśmy zacząć działać to podejrzenie polipa w macicy. Na szczęście wszystko się nie potwierdziło i działamy [emoji5]
Niestety pierwsze crio się nie udało
Ale w tym cyklu podchodzimy znowu.

Nie przejmuj się tarczycą, lekarze sobie z tym poradzą. Koleżanka nie ma przysadki mózgowej, która odpowiada za produkcję hormonów i ma 3 letnia córeczkę. Będzie dobrze

Ciesze sie ze wszy ok , stresu niewyobrazalnie duzo przezylas....
MAm nadZ ze znow szybko nas opuscisz w dobrym slowie tego znaczeniu!!!

Niby tarczyca nie az taki problem , nigdy jej nie leczylam przed ivf ... dopoero przed ivf tylko tsh wyszedl za wysoki tfr bylo ok za to Teraz tsh 2.66, tfr niski I Ja tylko spacerki i dom i padam zawsze ,na razie kuracja leki i ogolnie badania i zobacze
Powodzenia rowniez tez!;)[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny zrobiłam dziś druga betke i wyszło 340,4 to 13 dpt. Pierwsza z poniedziałku 144,1. Lekarz powiedział ze za dwa tygodnie na wizytę i nic już nie wspomniał żeby robić betke jeszcze raz. Jak myślicie zrobić jeszcze?
Ja robiłam chyba cztery czy pięć [emoji12] ale długo czekałam na pierwszą wizytę

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

To tyko ludzie wwszędzie gadają! Trzeba jakoś z tym żyć . ja niestety spotykam się z docinkami nA każdym kroku od rodziny znajomych ...wg nie myślą tylko gadają. Cóż...

A ostatnio najlepszy był hodowca koni pojechałam w sprawie zakupu konia to mi powiedział żebym sobie najpierw dziecko ZROBIŁA a później pogadamy o zakupie. O rany!! Szok nie wiedziałam co powiedzieć ... W sumie to obcy facet więc po jakimś czasie mi przejdzie
Gorzej z babcia ! Ona uważa ze nie Many dzieci bo słabo jemy i głównie na mieście i ot co cały problem niepłodności hehe

Co do babci to moja by tez tak powiedziala[emoji13][emoji23]co do ludzi nie sluchac choc domyslam sie ze bardzo uciazliwe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaaa!!! Mam wynik biopsji endometrium!!! Jest wszystko już dobrze!! Brak zapalenia!!! Yuppi!!! :):):):):):):) [emoji1323][emoji7][emoji1377][emoji471]

A to oznacza ze od 1dc (za jakieś 2 tyg) zaczynam antyki! W międzyczasie robię badania. Teraz tylko oby wymaz był czysty - to jedyna moja zmora - i już nic nie będzie w stanie mnie zaskoczyć!!

A to super!
Suuuuper!!! Ty to się biedna naczekałaś... Teraz to już będzie tylko lepiej :D

Do góry