Ja miałam menopuren i orgalutran czułam sie bardzo dobrze a nawet bardziej mnie energia rozpierała. Każdy organizm inaczej reaguje na stymulację. Pozdrawiamhej od wczoraj przyjmuję Menopur, Gonal i Gonapeptyl. Czy któaś miała taką mieszankę? Jeżeli tak to czy też się tak źle czuła podczas stymulacji??
reklama
Ja tez już bym chciała ale czekam do poniedziałku. A jak myślisz test płytkowy da radę?Hejka jeszcze tylko jutro i w piątek betuje nie moge się doczekać; ) tak bym chciała aby ten piątek był dzisiaj
Ropuszka666
Fanka BB :)
Ilona 88
Z tego co wiem to się miała miej udzielać, bo ma chorego ojca
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mery86
I jak robiłaś dzisiaj betę? ja tak właśnie myślę czy pojechać dziś czy dopiero w piątek.Mi dr w cyklu przed KETem pozwoliła jeść dupka 2-3 dni dłużej żeby właśnie opóźnić okres (miałam dostać w drugim dniu urlopu, a tak to trochę pokorzystalam z morskich kąpieli : )
I jak robiłaś dzisiaj betę? ja tak właśnie myślę czy pojechać dziś czy dopiero w piątek.
Robiłam...wynik wieczorem
Dobrze że jestem w pracy, to przynajmniej nie myślę na okrągło o wyniku.
reklama
bertha
O, to super. to moze tez cos to u mnie zadziala..A, to ja miałam w 7dc, ale to żeby zbadać endometrium. Jeśli będzie ok to będę jeszcze miesiąc brała antyki wiec u mnie to nie zadziała jak scratching..
Trochę zadziała. Wprawdzie lepsza jest druga faza cyklu, ale mi dr powiedziała przy usuwaniu polipu (10 dc) że to też da taki efekt. A działa chyba potem przez 2 albo 3 miesiące.
jeszcze sie zastanawiam nad tym sterydem.. jeszcze raz musze przeczytac o tym wykluczaniu sie scratchingu i sterydu.. bo sobie mysle, czy teraz w ostatnim naturalnym cyklu nie wziac od owu sterydu.. a nuż to pomoze bo tu tkwi problem?..
Podziel się: