reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny.
A ja po cichutku podeszłam do kolejnego transferu (2x3-dniowe), obstawiłam się lekami jak nigdy i w końcu po raz pierwszy coś drgnęło, tylko że przyrost słaby. 11 dpt beta 24, 13 dpt beta 40. Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa?

reklama
Mnie długo pobolewał brzuch jak na okres . Chyba do 9 tyg .Bolał przestał, znowu bolał ale spokojnie jeśli chcesz możesz brać nospe ale ja nie brałam bo i tak dużo leków się bierze . Zachodzą tam ogromne zmiany i to dlatego . Dużo dziewczyn tak miewa . Wypoczywaj więcej zrób sobie dobra herbatkę . Wszytsko będzie dobrze [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka a bolalo Cie jakies konkretne miejsce? Czulas np jajnik ktorys?

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)
Oj to bedziemy razem w strachu do piatku bo ja tez wtedy mam wizyte. No i tez jade na nospie bo sie boje ze te bole to jednak lekkie skurcze sa wiec lepiej zapobiegac.

Cześć Dziewczyny.
A ja po cichutku podeszłam do kolejnego transferu (2x3-dniowe), obstawiłam się lekami jak nigdy i w końcu po raz pierwszy coś drgnęło, tylko że przyrost słaby. 11 dpt beta 24, 13 dpt beta 40. Myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa?
Witaj w klubie niepewnych. Mam dokładnie tak samo z tymi wynikami, pozostaje tylko czekać[emoji110][emoji110][emoji110]

Ropuszka a bolalo Cie jakies konkretne miejsce? Czulas np jajnik ktorys?
Kredka ja czasami czuje lekki bol jajnikow a mocniejszy jak oddaje mocz, zwlaszcza jak przy dlugo wstrzymam siusiu. Dodam ze ja nie mialam ingerencji w moje jajniki typu punkcja, wiec te pobolewanie to chyba od maluszków ktore sie zadomowiły w brzuszku[emoji4]. Nie moge sie doczekac wizyty jutro ale z drugiej strony do lekarza ktorego ide ma zle opinie ze naciagacz i sie boje ze jutro mi nawymysla zeby kilka wizyt zaliczyc kolejnych.

Mnie długo pobolewał brzuch jak na okres . Chyba do 9 tyg .Bolał przestał, znowu bolał ale spokojnie jeśli chcesz możesz brać nospe ale ja nie brałam bo i tak dużo leków się bierze . Zachodzą tam ogromne zmiany i to dlatego . Dużo dziewczyn tak miewa . Wypoczywaj więcej zrób sobie dobra herbatkę . Wszytsko będzie dobrze [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie jadę na wesele:) ale herbatkę wypije ;) Dziękuję za odpowiedź.

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)
Jak najbardziej normalne i radzę się przyzwyczaić bo będzie tak do końca ciąży .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Konstancja ja mam identycznie jak ty z dwa trzy razy na dzien brzuch zaboli jak na@ czasami ciut mocniej, ale ten bol jest chwilowy, jajniki tez czasami gdzies doskwieraja, nie mam tez zadnych plamien. Jutro mam 25dpt i wizyte usg wiec mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Mysle ze takie pobolewania to sa normalne w naszym organizmie są teraz rewolucje[emoji4] organizm jakos reaguje na tak wielkie zmiany, ale bedac na wizycie zapytam sie czy to normalne takie pobolewania.
Daj znać koniecznie jak na wizycie :-) :) Dziękuję.

reklama
Do góry