reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Próbował się jakoś tłumaczyć czy zupełnie nic ? A nie myślałam o tym aby rodzinna była cała aby mu wybaczyć i wysłuchać?
Wolę żeby Rodzina była szczęśliwa a nie cała. I żeby dziecko nie musiało oglądać Naszych kłótni.
On twierdzi że nic nie zrobił i się nie tłumaczy.

reklama
Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)

Mnie długo pobolewał brzuch jak na okres . Chyba do 9 tyg .Bolał przestał, znowu bolał ale spokojnie jeśli chcesz możesz brać nospe ale ja nie brałam bo i tak dużo leków się bierze . Zachodzą tam ogromne zmiany i to dlatego . Dużo dziewczyn tak miewa . Wypoczywaj więcej zrób sobie dobra herbatkę . Wszytsko będzie dobrze [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)
Ja miałam lekkie bóle jak na okres. U mnie pojawiły sie szybko po transferze i trwały przez dłuższy czas. Brałam magnez i czasem nospe.

Konstancja ja mam identycznie jak ty z dwa trzy razy na dzien brzuch zaboli jak na@ czasami ciut mocniej, ale ten bol jest chwilowy, jajniki tez czasami gdzies doskwieraja, nie mam tez zadnych plamien. Jutro mam 25dpt i wizyte usg wiec mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Mysle ze takie pobolewania to sa normalne w naszym organizmie są teraz rewolucje[emoji4] organizm jakos reaguje na tak wielkie zmiany, ale bedac na wizycie zapytam sie czy to normalne takie pobolewania.

Nie robiłam sikanca a wynik bety był ju z dwucyfrowy więc głowa do góry i w poniedziałek rób betę.
A ja zrobiłam hcg bo na betę hcg musiałabym czekać kilka dni :/. Była trzycyfrowa ale tez sa inne wartości i normy a nie mogłam tego podpasowac do żadnej ;). Dopiero wtedy zrobiłam test ;). Nie odważyłam sie zrobić przed hcg.

Dziewczyny proszę o pomoc. Dwa dni temu hcg 14,5(31 dc), dziś 41(33dc). Wszystko odbyło się naturalnie nie chodziłam ostatnio do lekarza i dziś juz nie mogę żadnego złapać. Co ja mam robić. Bardzo małe te wyniki co to może być, biochemiczna ???

Dziewczyny proszę o pomoc. Dwa dni temu hcg 14,5(31 dc), dziś 41(33dc). Wszystko odbyło się naturalnie nie chodziłam ostatnio do lekarza i dziś juz nie mogę żadnego złapać. Co ja mam robić. Bardzo małe te wyniki co to może być, biochemiczna ???

Ale dlaczego małe ? Jest dobry przyrost . Ty teraz się nie porównuj z naszymi wynikami bo doszło do naturalnego zapłodnienia. Pamiętasz kiedy była owulacja ? Ilu dniowe masz cykle ? Wiem ze ciężko wytrzymać w takiej jeszcze sytuacji ale daj sobie kilka dni. Na usg jest za szybko wiec zrób jeszcze betę w poniedziałek . Ja myśle ze będzie dobrze [emoji846]

Ale dlaczego małe ? Jest dobry przyrost . Ty teraz się nie porównuj z naszymi wynikami bo doszło do naturalnego zapłodnienia. Pamiętasz kiedy była owulacja ? Ilu dniowe masz cykle ? Wiem ze ciężko wytrzymać w takiej jeszcze sytuacji ale daj sobie kilka dni. Na usg jest za szybko wiec zrób jeszcze betę w poniedziałek . Ja myśle ze będzie dobrze [emoji846]

Dziękuję za dobre słowa[emoji4] dodzwoniłam się do jednego gina i kazał brac luteine i powtórzyć bete. Zobaczymy czas pokaże, teraz nie mogę się nakręcać, tylko spokój może mnie uratować. Cykle około 28 dni, Przytulanki 14 dc.

meg i juz miałaś wynik? a sikańca robiłąs wczesniej?
Kurde test sikany nie miał prawa wyjść pozytywny, tyle dziewczyn tu trabilo o tym. Gdyby to jeszcze były blastocysty to mogłabyś się czegoś spodziewać ale i tak jedna kreska zupełnie o niczym by nie przesadzila. W poniedziałek zrób test z krwi i dopiero ten wynik będzie można uznać za wiarygodny. Trzymam mocno kciuki [emoji3]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Przyrost na razie ok. Zrób jeszcze betę w poniedziałek i umów się do ginekologa. Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko czekać ale wszystko wskazuje na to ze się udało

[emoji127] 28.10.2017

Do góry