reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zuzanka za.wczesnie na test z moczu. Zrób w poniedziałek betę. Ja też miałam trzy dniowe zarodki i robiłam w 10 dpt :)
Trzymam kciuki

Czuje się dobrze :) i fizyczne i psychiczne.
M chce wrócić ale ja go już nie chce.
Nie ja.pierwsza i ostatnia będę sama z Dzieckiem. To jest teraz najwazniejsze
Próbował się jakoś tłumaczyć czy zupełnie nic ? A nie myślałam o tym aby rodzinna była cała aby mu wybaczyć i wysłuchać?

Dziewczynki powiedzcie mi proszę czy na początku ciąży takie bóle "okresowe" są normalne? Dzisiaj jest u mnie 19 dpt, 3 bety zrobione wcześniej z pięknym przyrostem, wizyta z pierwszym usg w 25 dpt. I tak prawie codziennie czuje takie bole- nie są intensywne ale są. Czy powinny mnie zaniepokoic? Koleżanki mamusie mówiły mi, że one tak miały. Ale chciałabym poradzić się Was:) Jesteśmy w podobnej sytuacji i Wam ufam. Nie chce dzwonić do Pani dr bo nawet nie mam potwierdzonej tej ciąży żadnym usg- w Novum praktykują pierwsze usg w 25 dpt a już będę panikowac. ;) Tym bardziej, że to są takie lekkie bóle, podobne do tych jak na okres ale dużo łagodniejsze aż takie lekkie klucia jajnika/jajnikow. Występują o różnych porach. Żadnych plamien nie mam ani żadnych innych zlych objawow. Czy też tak mialyscie? Uspokojenia się po 18.08 po wizycie ale teraz jakieś myśli głupie się nasuwają. Pozdrawiam. :-) :)

reklama
Do góry