reklama
bunka super!!!! piękny widok :-):-)
Ja coraz bardziej wątpię, że nam sie uda... oddałam dziś znów krew, żeby zobaczyć jak E2 przyrasta
Przedstawiłam swoja syt na bocianie i Samatowicz mi odpowiedział, że należałoby zwiększyć dawki leków, lub zmienić na inny.... Jak dziś e2 nie przekroczy 500, to dzwonię do dra i pytam co robimy dalej.... jesli przekroczy, to troszkę sie uspokoję...
Ja coraz bardziej wątpię, że nam sie uda... oddałam dziś znów krew, żeby zobaczyć jak E2 przyrasta
Przedstawiłam swoja syt na bocianie i Samatowicz mi odpowiedział, że należałoby zwiększyć dawki leków, lub zmienić na inny.... Jak dziś e2 nie przekroczy 500, to dzwonię do dra i pytam co robimy dalej.... jesli przekroczy, to troszkę sie uspokoję...
E
EEnil
Gość
Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!
Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę)))
Oczywiście kurs bezpłatny!
Proszę o PW
Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę)))
Oczywiście kurs bezpłatny!
Proszę o PW
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
właśnie zadzwoniła pani embriolog i przełożyli mi transfer na sobotę. powiedziała że są bardzo ładne i ciężko jej wybrać, więc chce poczekać do soboty, gdzie bedzię już blastocyst.
reklama
Podziel się: