reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

cześć dziewczynki zdjęcia dodam jak emek zeskanuje. Sa dwa i maja się dobrze. Bliźniak jeden ma 9 mm a bliźniak dwa - 9,6mm. Pani doktor powiedziana ze bardzo ładna bliźniacza ciąża :happy2::happy2::happy2::happy2: Zaraz idę do lekarza żeby mi przepisał większą dawkę kwasu foliowego bo przy bliźniakach trzeba więcej a później mam nadzieje ze ładnie pójdę spać bo spalam ze 3 godzinki łącznie a jestem po nocce i idę na nockę. Plamienie moze byc po czopkach i mam sobie teraz je wkładać w tyłek.

reklama
jeszcze raz przypominam - norma do 4 jest dla ogolu ludzkosci a nie dla tych co chca zajsc w ciaze. trzymajmy max 2.5 tsh kobity i to jest BARDZO WAZNE
lilotka czyli myslisz, ze powinnam sobie to TSH zmniejszyc? mnie gin mowila, ze jest ok...
czepic sie tego przed stymulacja?

marcikuk...rewelacja! bardzo sie ciesze kochana, ze blizniaki maja sie dobrze, ciekawe jakiej sa plci:-) buziaki :*

Agavva wygląda na to,że lekarz źle dobrał Ci dawki leku,albo ten akurat nie jest dla Ciebie dobry, u mnie zaczęli od 225 j. przez dwa dni a potem do końca 150j. a też niewiele naprodukowałam. Teraz to się nie martw tylko skonsultuj ze swoim lekarzem,co masz dalej robić. Będzie dobrze;-)
Marcikuk to cudowne wieści i niesamowita radość zobaczyć swoje dwa bąbelki:)
Bunka gratuluję kochana, kreski widać,więc już możesz powoli się cieszyć!
Miliaa nie obraziłam się, no co ty!!nigdy w życiu, ja biorę na TSH Euthyrox N25- taką najmniejszą dawkę,bo normalnie wychodzi mi ponad 3 a powinno być prawidłowo u kobiety starającej się o dzidzię 1-2.5 Muszę sprawdzić ile mam teraz,bo to rzeczywiście może namieszać...
Meg testy sikane to dziadostwo, z 3 razy wyszły mi pozytywnie a potem dostawałam okres, oszukują w obie strony,więc wstrzymaj się bety ona jest najbardziej miarodajna.
Magdusia Markiewicz, super że masz tyle ślicznych zarodeczków,że aż nie wiadomo które wybrać, powodzenia na transferze i żeby ładnie Ci się przyjęły:tak:
Ja jestem już po transferze, mam w brzuszku dwa blastusie, rano kazali mi wziąć Relanium- to czuję się jak po alkoholu zakręcona. Teraz czeka mnie długi okres oczekiwania,uda się lub nie uda-pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi;-)

Bunka- gratuluję tych 2 krech- widać je jak byk!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marcikuk- gratulację pięknej ciąży- czekam na fotki:-p:-p

Agavva- trzymam kciuki żeby Ci się powiodło!!!!!A powiedz mi jeżeli ten estradiol taki niski to co to oznacza?!?!Masz przecież więcej tych pęcherzyków prawda?!?!?Ja brałam po 150ju, ale u nas właśnie problem tylko po stronie M- ja zdrowa.....

miliaa - tak, powinnas troche obnizyc. mnie tez nie chcieli leczyc bo miala 3.2 i sie sama wyleczylam bo laskawie lekarze wmawiali ze jestem w normie......nie sluchaj konowalow.

cześć dziewczynki zdjęcia dodam jak emek zeskanuje. Sa dwa i maja się dobrze. Bliźniak jeden ma 9 mm a bliźniak dwa - 9,6mm. Pani doktor powiedziana ze bardzo ładna bliźniacza ciąża :happy2::happy2::happy2::happy2: Zaraz idę do lekarza żeby mi przepisał większą dawkę kwasu foliowego bo przy bliźniakach trzeba więcej a później mam nadzieje ze ładnie pójdę spać bo spalam ze 3 godzinki łącznie a jestem po nocce i idę na nockę. Plamienie moze byc po czopkach i mam sobie teraz je wkładać w tyłek.
Kochana moje gratulacje super wiesc:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry