cześć dziewczynki zdjęcia dodam jak emek zeskanuje. Sa dwa i maja się dobrze. Bliźniak jeden ma 9 mm a bliźniak dwa - 9,6mm. Pani doktor powiedziana ze bardzo ładna bliźniacza ciąża Zaraz idę do lekarza żeby mi przepisał większą dawkę kwasu foliowego bo przy bliźniakach trzeba więcej a później mam nadzieje ze ładnie pójdę spać bo spalam ze 3 godzinki łącznie a jestem po nocce i idę na nockę. Plamienie moze byc po czopkach i mam sobie teraz je wkładać w tyłek.
reklama
lilotka czyli myslisz, ze powinnam sobie to TSH zmniejszyc? mnie gin mowila, ze jest ok...jeszcze raz przypominam - norma do 4 jest dla ogolu ludzkosci a nie dla tych co chca zajsc w ciaze. trzymajmy max 2.5 tsh kobity i to jest BARDZO WAZNE
czepic sie tego przed stymulacja?
marcikuk...rewelacja! bardzo sie ciesze kochana, ze blizniaki maja sie dobrze, ciekawe jakiej sa plci:-) buziaki :*
Agavva wygląda na to,że lekarz źle dobrał Ci dawki leku,albo ten akurat nie jest dla Ciebie dobry, u mnie zaczęli od 225 j. przez dwa dni a potem do końca 150j. a też niewiele naprodukowałam. Teraz to się nie martw tylko skonsultuj ze swoim lekarzem,co masz dalej robić. Będzie dobrze;-)
Marcikuk to cudowne wieści i niesamowita radość zobaczyć swoje dwa bąbelki
Bunka gratuluję kochana, kreski widać,więc już możesz powoli się cieszyć!
Miliaa nie obraziłam się, no co ty!!nigdy w życiu, ja biorę na TSH Euthyrox N25- taką najmniejszą dawkę,bo normalnie wychodzi mi ponad 3 a powinno być prawidłowo u kobiety starającej się o dzidzię 1-2.5 Muszę sprawdzić ile mam teraz,bo to rzeczywiście może namieszać...
Meg testy sikane to dziadostwo, z 3 razy wyszły mi pozytywnie a potem dostawałam okres, oszukują w obie strony,więc wstrzymaj się bety ona jest najbardziej miarodajna.
Magdusia Markiewicz, super że masz tyle ślicznych zarodeczków,że aż nie wiadomo które wybrać, powodzenia na transferze i żeby ładnie Ci się przyjęły
Ja jestem już po transferze, mam w brzuszku dwa blastusie, rano kazali mi wziąć Relanium- to czuję się jak po alkoholu zakręcona. Teraz czeka mnie długi okres oczekiwania,uda się lub nie uda-pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi;-)
Marcikuk to cudowne wieści i niesamowita radość zobaczyć swoje dwa bąbelki
Bunka gratuluję kochana, kreski widać,więc już możesz powoli się cieszyć!
Miliaa nie obraziłam się, no co ty!!nigdy w życiu, ja biorę na TSH Euthyrox N25- taką najmniejszą dawkę,bo normalnie wychodzi mi ponad 3 a powinno być prawidłowo u kobiety starającej się o dzidzię 1-2.5 Muszę sprawdzić ile mam teraz,bo to rzeczywiście może namieszać...
Meg testy sikane to dziadostwo, z 3 razy wyszły mi pozytywnie a potem dostawałam okres, oszukują w obie strony,więc wstrzymaj się bety ona jest najbardziej miarodajna.
Magdusia Markiewicz, super że masz tyle ślicznych zarodeczków,że aż nie wiadomo które wybrać, powodzenia na transferze i żeby ładnie Ci się przyjęły
Ja jestem już po transferze, mam w brzuszku dwa blastusie, rano kazali mi wziąć Relanium- to czuję się jak po alkoholu zakręcona. Teraz czeka mnie długi okres oczekiwania,uda się lub nie uda-pytanie na które nikt nie zna odpowiedzi;-)
sylha
mama bliźniakowa
Bunka- gratuluję tych 2 krech- widać je jak byk!!!!
Marcikuk- gratulację pięknej ciąży- czekam na fotki
Agavva- trzymam kciuki żeby Ci się powiodło!!!!!A powiedz mi jeżeli ten estradiol taki niski to co to oznacza?!?!Masz przecież więcej tych pęcherzyków prawda?!?!?Ja brałam po 150ju, ale u nas właśnie problem tylko po stronie M- ja zdrowa.....
Marcikuk- gratulację pięknej ciąży- czekam na fotki
Agavva- trzymam kciuki żeby Ci się powiodło!!!!!A powiedz mi jeżeli ten estradiol taki niski to co to oznacza?!?!Masz przecież więcej tych pęcherzyków prawda?!?!?Ja brałam po 150ju, ale u nas właśnie problem tylko po stronie M- ja zdrowa.....
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
marcikuk GRATULACJE, SUPER WYNIK
gienek, mocno trzymam kciuki
agavva ja pierwszym razem mialam dawke 225 i długi protokół - 16 kom, 14 zapłodnionych i super hiperka. teraz miałam dawkę 150, pobranych 5 (miałam też dużo ale małych) i krótki protokół, lekka hiperka, będzie dobrze.
gienek, mocno trzymam kciuki
agavva ja pierwszym razem mialam dawke 225 i długi protokół - 16 kom, 14 zapłodnionych i super hiperka. teraz miałam dawkę 150, pobranych 5 (miałam też dużo ale małych) i krótki protokół, lekka hiperka, będzie dobrze.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
miliaa - tak, powinnas troche obnizyc. mnie tez nie chcieli leczyc bo miala 3.2 i sie sama wyleczylam bo laskawie lekarze wmawiali ze jestem w normie......nie sluchaj konowalow.
kaska31
Fanka BB :)
Kochana moje gratulacje super wiesc:-):-):-):-):-)cześć dziewczynki zdjęcia dodam jak emek zeskanuje. Sa dwa i maja się dobrze. Bliźniak jeden ma 9 mm a bliźniak dwa - 9,6mm. Pani doktor powiedziana ze bardzo ładna bliźniacza ciąża Zaraz idę do lekarza żeby mi przepisał większą dawkę kwasu foliowego bo przy bliźniakach trzeba więcej a później mam nadzieje ze ładnie pójdę spać bo spalam ze 3 godzinki łącznie a jestem po nocce i idę na nockę. Plamienie moze byc po czopkach i mam sobie teraz je wkładać w tyłek.
reklama
Podziel się: