reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O 13:45. Njgorsze jest to że oni nie mają mojej historii w programie więc ją będę musiała wdrążyć:)

To czemu nie poprosiłas o przesłanie dokumentów z Katowic do Bielska? Mi też czasem zdarzały się wizyty i tu i tu i zawsze 2,3 dni wcześniej dzwoniłam i prosiłam o przesłanie dokumentów albo z Katowic do Bielska albo na odwrót... To powodzenia na wizycie, opowiedz wszystko dokładnie na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia :-)

To czemu nie poprosiłas o przesłanie dokumentów z Katowic do Bielska? Mi też czasem zdarzały się wizyty i tu i tu i zawsze 2,3 dni wcześniej dzwoniłam i prosiłam o przesłanie dokumentów albo z Katowic do Bielska albo na odwrót... To powodzenia na wizycie, opowiedz wszystko dokładnie na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia :-)
Nie pomyślałam;/ Ale na wizytę umawiałam się wczoraj. na wczoraj w Katowicach przyjmowała ale nie chciało mi się tak daleko jechać. W sumie mogła wziąć wczoraj moją kartotekę. A już trudno.

Nie pomyślałam;/ Ale na wizytę umawiałam się wczoraj. na wczoraj w Katowicach przyjmowała ale nie chciało mi się tak daleko jechać. W sumie mogła wziąć wczoraj moją kartotekę. A już trudno.

No trudno mi też zdarzały się takie szybkie wizyty zwłaszcza jak na początku ciąży miałam te bóle i plamienia to też jechałam i musiałam wszystko po krótce opowiedzieć... Najlepiej zapisz sobie na kartce jakie badania robiłaś itd na pewno będzie o to pytać i na pewno też porusz sprawę immunologa...

Witaj :)

Fajnie, że na nas trafiłaś i że do nas piszesz. Rozgość się, zostań z nami - będziemy się wspiorać. Super, że masz już trochę doświadczenia - to jest dla nas również cenne :)
Dziękuję. Rozgoszczę się :) Widzę, że wątek jest bardzo aktywny. Dla tych dziewczyn, które są przerażone małą ilością komórek czy zarodków. W poprzednim transferze do 5 doby przetrwał tyko 1 maluch - silny - teraz biega 15 kg kochany rozrabiak :) Teraz miałam niewielką ilość komórek i tylko 1 zarodek przetrwał, dwa były bardzo słabe. Ten, który przetrwał podobno bardzo silny, blastocysta 4 a. Teraz tylko te czekanie do testowania. Ze względu na to ze jestem w testach klinicznych, to na bete musze jechać do kliniki ( ze Szczecina do Kriobanku ) Dodam, że syn był podczas całej procedury ze mną, chodził ze mną na wizyty i był dla mnie wielkim wsparciem. Jak ktoś się pytał, gdzie ide, to on odpowiadal, do lekarza, bo dzidzi nie ma :) Oby nagrodą była ta pozytywna beta , na która bardzo wyczekuje.
Mam być na becie 8dpt, przy podanej 5 dniowej blastocyście. Mam nadzieje, ze już cos wykaże betka.

Dziewczyny - wielki dzień. @MoKa ma pukcję, długo wyczekaną i.. wyśnioną :D:D
Cytując @Hooope86 - Owocnych jajozbiorow!!!

@Justyna3007 - beta raczej jeszcze nie wyjdzie, ale pięknych hormonów :)
@bertha - bezbolesnej punkcji, "czystego" endo, samych pozytywnych wiadomości :)
@froncia - udanej wizyty!!!
hej dziękuję za pamięć wyniki będę miała chyba po 16 więc dam znać co i jak :) Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny

reklama
Do góry