Nie martw się z tych czterech na pewno urodzisz dzidzię , ale pierwszy raz słyszę o płynie w macicy. Jak się czujesz?Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
reklama
Niee ilość się liczy a jakość.... Mi pobrali 17 z czego prawidłowych było 13... Zaplodnili 6 z tego 3 zaplodnily się nieprawidłowo. jeden zarodek podany w 3 dobie (reszta przestała się rozwijać)... I ten jeden rośnie w brzuchalu... Głowa do góry... Będzie dobrzeJeszcze wkuwające hasła typu: u Pani pobraliśmy tylko cztery komórki. Wiem Qrwa że TYLKO. Nie trzeba mi tego przypominać...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jak tylko 6, jak można w tej chwili max 6 zapłodnić?nie denerwuj się. u mnie pobrali tylko6 z czego tylko 5 się zapłodniło, jedna potem się przestała rozwijać.Z tych trzech na pewno będą super dzieci! Bo może jest ich mało, ale świetnej jakości! na pewno się uda pamiętaj korona na głowę i zapie***laj dalej
M@gda
Moderatorka
Męski punkt widzenia zawsze nam sie przyda.Poczułem się wyróżniony.
W sumie jest mi nawet glupio, bo jako analityk rynku ZAŁOŻYŁAM, ze czytaja nas same kobiety, a tu proszę być moze wiecej mężczyzn nas podczytuje tylko sa zbyt niesmiali albo troche odstrasza ich tak mocno zfeminizowane grono, bo wiadomo... jak sie wkracza miedzy wrony ...
Super, że sie odwazyles dolaczyc do samych bab, pierwsze koty za ploty
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Rozsmieszylas mnie :dBłogosławiony między niewiastami;p
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna3007
Będzie dobrze zobaczysz nie martw się na zapas ☺No dobra sama zadzwoniłam bo nie wytrzymałam. Z 4 komórek trzy były dojrzałe i trzy zapłodnili. Więc już liczba spada... Teraz każdy dzień to czekanie czy przetrwały...
reklama
natalix0
Trzy to tez dobry wynik!No dobra sama zadzwoniłam bo nie wytrzymałam. Z 4 komórek trzy były dojrzałe i trzy zapłodnili. Więc już liczba spada... Teraz każdy dzień to czekanie czy przetrwały...
Podziel się: