Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?mam, dwie sztuki, ale brak kasy żeby przeprowadzić transfer....
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Zuzka ,
teraz ja musze zrewidowac info odnosnie Novum i Intralipidu
Robia wlew tylko na zlecenie lekarza,kosztuje nie 300,a 640 zlSzef kliniki,dr.Lewandowski nie wierzy w teorie ze podwyzszone NK maja wplyw na procedure.Podobno maja tez tam swojego immunologa.
Tyle od dziewczyny ktora jest w pare tyg po transferze i nareszcie w ciazy
teraz ja musze zrewidowac info odnosnie Novum i Intralipidu
Robia wlew tylko na zlecenie lekarza,kosztuje nie 300,a 640 zlSzef kliniki,dr.Lewandowski nie wierzy w teorie ze podwyzszone NK maja wplyw na procedure.Podobno maja tez tam swojego immunologa.
Tyle od dziewczyny ktora jest w pare tyg po transferze i nareszcie w ciazy
ewelin86
Zależy od kliniki. Ja placilam 1100zl a do tego dochodzą jeszcze lekiTak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Ogarnij sie i wracaj szybko. Cholernie mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110]Cześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*
[emoji127] 28.10.2017
walczaca o szczescie
Ja 2000 zl w Novum, plus wizyty przed, mialam 4 po 95 zl i leki 350 zl
Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Justyna3007
Ja za transfer plus leki ,wizyty, badania przed ET ,Ah i trzy weryfikacje zapłaciłam około 4.500Tak z czystej ciekawosci ile trzeba zaplacic za transfer?
Michalll82
Zaciekawiona BB
Leki dokładnie, ktore bierze moja żona.
- lutinus 100mg 1×3
- clexane 40mg zastrzyk podskórnie wieczorem
- duphaston 10mg 1×2
- estrofem 1× wieczorem
- euthyrox N50 1× rano.
Wszystko ma brać do wyniku testu lub badania krwi 14 dnia. Tego dnia mamy zadzwonić do kliniki i powiedzą co dalej. Po wyliczeniu to leki te wszystkie sa jeszcze na ok 2.5 tygodnia.
- lutinus 100mg 1×3
- duphaston 10mg 1×2
- estrofem 1× wieczorem
- euthyrox N50 1× rano.
Wszystko ma brać do wyniku testu lub badania krwi 14 dnia. Tego dnia mamy zadzwonić do kliniki i powiedzą co dalej. Po wyliczeniu to leki te wszystkie sa jeszcze na ok 2.5 tygodnia.
Justyna3007
Ja biorę lutinus3x1 ,luteinę podjęzyk 3x2,euthyrox 1x1,acesan1x1,estrofem3x1,i folik 1x1Leki dokładnie, ktore bierze moja żona.
- lutinus 100mg 1×3
- duphaston 10mg 1×2
- estrofem 1× wieczorem
- euthyrox N50 1× rano.
gosia321
To kolejny tysiaczekMoże Atosiban ?
Ten miałam ja
reklama
gosia321
Kochana tak mi przykroCześć Dziewczynki
Ja na razie odpadam, wyłączę się na jakiś czas..., nie udało się drugi raz a na chwilę obecną nie mamy kasy, żeby zacząć trzecią pełną procedurę pod rząd, bo nie mamy żadnych mrozaków.... Przykro mi, serce mnie boli ale to minie bo nic z tym nie zrobię niestety, na pewne rzeczy nie mamy wpływu...
Dziewczynki trzymam za Was bardzo mocno kciuki, nie poddawajcie się (ja też wrócę) i walczcie do upadłego! Pokażemy tym choróbskom, że damy im w końcu radę bo mamy je w d..ie
Buziaki Dziewczynki, jeszcze się odezwę, na razie poszaleję, odpocznę na urlopie....
Papatki :-*
Wyszalej sie wyluzuj i wracaj do nas :* a najlepiej juz po urlopie bo w kupie razniej
Bede miala chociaz z kim czekac na kolejne podejscie a tak tu sama weteranka zostane
Kochana przed kolejnym.podejsciem zrob sobie histeroskopie zeby sprawdzic czy faktycznie nie ma tam polip
Podziel się: