reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Wam dziewczyny[emoji11][emoji11][emoji11]
Strasznie mi ciezko i po tych hormonah jakas sie placzliwa robie...
Wiem ze niektore z Was walcza juz tyle lat i macie duzo wieksze doswiadczenie w temacie a ja tu biadole.. mam 35lat i bardz mi ciezko bez dziecka.. praktycznie juz nie mamy znajomych bo wszyscy maja dzieci a my jak piate kolo u wozu..

Placz jesli Ci to pomaga. To bardzo zdrowo uwalniac emocje.
Zobaczysz jak Ci sie juz uda, jak urodzisz - co wtedy hormony zrobia z Twoja glowa - bedziesz plakac sama nie znajac przyczyny [emoji4]
Trzymam kciuki, zebys za pare miesiecy nad kibelkiem wisiala, a potem robila sie coraz wieksza [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny[emoji11][emoji11][emoji11]
Strasznie mi ciezko i po tych hormonah jakas sie placzliwa robie...
Wiem ze niektore z Was walcza juz tyle lat i macie duzo wieksze doswiadczenie w temacie a ja tu biadole.. mam 35lat i bardz mi ciezko bez dziecka.. praktycznie juz nie mamy znajomych bo wszyscy maja dzieci a my jak piate kolo u wozu..
Kochana chyba kazda sie podobnie czuje bez wzgledu na wiek ja tylko 2 wiosny mlodsza jestem od ciebie woec u nas tez wiekszosc znajomych z dziecmi

11 dc cyklu to trochę późno. Może spróbuj zadzwonić do niego i dokładnie się dopytać. Ja pierwszą wizytę miałam w 3 dc i dopiero miałam leki rozpisane a później w 9 dc na ocenę pęcherzyków. Mąż oddaje nasienie dopiero w dniu punkcji. Więc na pewno jeszcze nie tego 11 dc. Zastrzyki nie takie straszne :)
Czemu za późno w 11 dniu ? Tu któraś z dziewczyn pisała że właśnie miała pobierane w 11 dniu ? Czy ja coś pomieszalam ?

reklama
Do góry