Alfistka
Fanka BB :)
Pracuję w banku do którego regularnie przychodzi pani młodziutka 24 lata, z sześciorgiem dzieci (4 chodzące już i 2 w wózeczku), Pani przychodzi po wypłatę 3 600 zł z tzw 500+.Jezeli moge sie wtracic do dyskusji to dodam ze tez nienawidze kaczora i calej jego swity i calego popiepszonego pisu i uwazam ze przynosza Polsce wstyd i niszcza wszystko to co bylo.
I wiele razy rozmawiamy z m o powrocie do pl i zawsze konczy sie rozmowa ze poczekamy do wyborow bo za rzadow pisu nie ma co wracac...
500+ to porazka ktora finansuje libacje itd i na pewno nie pomaga dzieciom... przykre...
Kiedyś rozmawiałyśmy (bo często rozmawiam z klientami) i Pani sama stwierdziła, że nie będzie studiować, nie będzie pracować bo skoro "za darmo" dają pieniądze to Ona nie będzie się nadwyrężać..., a poza tym Jej partner (konkubent) pracuje "na czarno" i ma jeszcze dodatkowo 2 000 zł to żyją jak pączki w maśle....
Pani przychodzi raz w miesiącu pijana, albo skacowana, albo i wczorajsza (nie wiem nie pytałam), ale śmierdzi wódą i fajami na cały oddział...., szkoda mi tylko tych dzieci...