reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jezeli moge sie wtracic do dyskusji to dodam ze tez nienawidze kaczora i calej jego swity i calego popiepszonego pisu i uwazam ze przynosza Polsce wstyd i niszcza wszystko to co bylo.
I wiele razy rozmawiamy z m o powrocie do pl i zawsze konczy sie rozmowa ze poczekamy do wyborow bo za rzadow pisu nie ma co wracac...
500+ to porazka ktora finansuje libacje itd i na pewno nie pomaga dzieciom... przykre...
Pracuję w banku do którego regularnie przychodzi pani młodziutka 24 lata, z sześciorgiem dzieci (4 chodzące już i 2 w wózeczku), Pani przychodzi po wypłatę 3 600 zł z tzw 500+.
Kiedyś rozmawiałyśmy (bo często rozmawiam z klientami) i Pani sama stwierdziła, że nie będzie studiować, nie będzie pracować bo skoro "za darmo" dają pieniądze to Ona nie będzie się nadwyrężać..., a poza tym Jej partner (konkubent) pracuje "na czarno" i ma jeszcze dodatkowo 2 000 zł to żyją jak pączki w maśle....
Pani przychodzi raz w miesiącu pijana, albo skacowana, albo i wczorajsza (nie wiem nie pytałam), ale śmierdzi wódą i fajami na cały oddział...., szkoda mi tylko tych dzieci...

reklama
Pracuję w banku do którego regularnie przychodzi pani młodziutka 24 lata, z sześciorgiem dzieci (4 chodzące już i 2 w wózeczku), Pani przychodzi po wypłatę 3 600 zł z tzw 500+.
Kiedyś rozmawiałyśmy (bo często rozmawiam z klientami) i Pani sama stwierdziła, że nie będzie studiować, nie będzie pracować bo skoro "za darmo" dają pieniądze to Ona nie będzie się nadwyrężać..., a poza tym Jej partner (konkubent) pracuje "na czarno" i ma jeszcze dodatkowo 2 000 zł to żyją jak pączki w maśle....
Pani przychodzi raz w miesiącu pijana, albo skacowana, albo i wczorajsza (nie wiem nie pytałam), ale śmierdzi wódą i fajami na cały oddział...., szkoda mi tylko tych dzieci...
ja też słyszałam tego typu komentarze nie raz ( równiez pracuję na obsłudze klienta) ale jakby taka baba pijana do mnie przyszło to zadzwoniła bym na policję. Mam dość... w sobotę jak wracaliśmy z kliniki z M to szła para z dwóją dzieci i ona w ciąży była... widać,że patole obydwoje palili... i mój M z takim okropnym żalem powiedział no "500 plus..." strasznie mi się go przykro zrobiło, zresztą nie tylko jego ale poprostu nas i całej sytuacji...

Przykre to niestety
A samotne matki z 1 dzieckiem nie maja z tego 500+ nawet zlotowki bo sa za bogate
Zal normalnie zal dupe sciska

Dziekuje Wam dziewczyny[emoji11][emoji11][emoji11]
Strasznie mi ciezko i po tych hormonah jakas sie placzliwa robie...
Wiem ze niektore z Was walcza juz tyle lat i macie duzo wieksze doswiadczenie w temacie a ja tu biadole.. mam 35lat i bardz mi ciezko bez dziecka.. praktycznie juz nie mamy znajomych bo wszyscy maja dzieci a my jak piate kolo u wozu..
Witaj w klubie ;);)

A od którego dnia masz brać leki? Ja też miałam wcześniej, od 2dc brałam leki a w 5 była pierwsza wizyta także może jak masz być 11 dnia to dopiero od kolejnego cyklu leki?
Mam rozpisanie tak :
Od 21 dc codziennie 1ampulka gonapeptyd (chyba tak to się nazywa)
W następnym cyklu od 5 do 11 po 150ml gonalu i właśnie w 11 dc wizyta .
Teraz spojrzałam że na górze mam napisane Femibion ( nie mogę się doczytać:p ) codziennie po 1 tabletce ale nie miałam tego na recepcie :((( wiecie co to i jak to brać ???????

reklama
Do góry