reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to jednak muszę jeszcze poczekać na prawdziwą @. Ależ ona wredna z tym spóźnieniem się...
Moj gin powiedzial ze jak do 12 w poludnie pojawi sie normalne krwawienie to wtedy zaczynam a jak po 12 to nastepnego dnia. Pojawilo sie o 15tej wiec zaczelam na nastepny dzien.

Jezeli moge sie wtracic do dyskusji to dodam ze tez nienawidze kaczora i calej jego swity i calego popiepszonego pisu i uwazam ze przynosza Polsce wstyd i niszcza wszystko to co bylo.
I wiele razy rozmawiamy z m o powrocie do pl i zawsze konczy sie rozmowa ze poczekamy do wyborow bo za rzadow pisu nie ma co wracac...
500+ to porazka ktora finansuje libacje itd i na pewno nie pomaga dzieciom... przykre...

A i chcialam Was jeszcze zapytac co myslicie jezeli moj 5 mm polip bedzie dalej (a pewno bedzie) na usg w srode tj 8 dzien stymulacji to rozumiem ze transferu nie bedzie ale czy np moga mi po transferze zrobic histeroskopie zeby go usunac i czy wtedy w nastepnum cuklu moge zabrac mrozaczka jezeli bedzie?

Hallo @Vinszka . Jak tam podgladanie?:)

Ahh, nie miałam czasu w weekend z racji urodzinek ;p
Moje wyniki są b. dobre dlatego już powoli znowu zmniejszamy dawkę luteiny. Kolejną wizytę (chyba ostatnią) mam w sobotę i niestety muszę zmienić lekarza. Moja doktorka nie prowadzi ciąż, więc przyszło mi szukać kogoś dobrego na internetach, albo z polecenia.

A podglądanie... uh... ten kropek już nie jest kropkiem. Wygląda jak mała sześcio milimetrowa kijaneczka :) serduszko biło ślicznie. Widok rozwala na łopatki, a sobotę chodziłam jak na naturalnym narkotyku z bananem na buzi. Musiałam się uspokoić, bo nikomu o ciąży nie mówimy. :biggrin2:

Ahh, nie miałam czasu w weekend z racji urodzinek ;p
Moje wyniki są b. dobre dlatego już powoli znowu zmniejszamy dawkę luteiny. Kolejną wizytę (chyba ostatnią) mam w sobotę i niestety muszę zmienić lekarza. Moja doktorka nie prowadzi ciąż, więc przyszło mi szukać kogoś dobrego na internetach, albo z polecenia.

A podglądanie... uh... ten kropek już nie jest kropkiem. Wygląda jak mała sześcio milimetrowa kijaneczka :) serduszko biło ślicznie. Widok rozwala na łopatki, a sobotę chodziłam jak na naturalnym narkotyku z bananem na buzi. Musiałam się uspokoić, bo nikomu o ciąży nie mówimy. :biggrin2:
No to wspaniale[emoji11] Bardzo się cieszę.[emoji7] Do kiedy ukrywacie swój słodki sekret?[emoji8]

reklama
Do góry