gosia321
Fanka BB :)
Boze skad sie tacy ludzie bioraZaprzestalam kontaktów z ta osoba szkoda strzepic sobie język ☺
Dla niej już samo oddanie nasienia do badania droga masturbacji to straszny grzech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze skad sie tacy ludzie bioraZaprzestalam kontaktów z ta osoba szkoda strzepic sobie język ☺
Dla niej już samo oddanie nasienia do badania droga masturbacji to straszny grzech
Zrob jutro progesteron jesli jest powyzej 1.5 to odwoluje sie transfer niektore kliniki nawet przy 1.2Czyli nie martwić się bo i tak przy punkcji to wyjdzie?
Moj gin powiedzial ze jak do 12 w poludnie pojawi sie normalne krwawienie to wtedy zaczynam a jak po 12 to nastepnego dnia. Pojawilo sie o 15tej wiec zaczelam na nastepny dzien.No to jednak muszę jeszcze poczekać na prawdziwą @. Ależ ona wredna z tym spóźnieniem się...
Haha a wizyty u ginekologa to nie grzech? Przeciez trzeba pokazać to i owo a to już nieskromnośćBoze skad sie tacy ludzie biora
Hallo @Vinszka . Jak tam podgladanie?
No to wspaniale[emoji11] Bardzo się cieszę.[emoji7] Do kiedy ukrywacie swój słodki sekret?[emoji8]Ahh, nie miałam czasu w weekend z racji urodzinek ;p
Moje wyniki są b. dobre dlatego już powoli znowu zmniejszamy dawkę luteiny. Kolejną wizytę (chyba ostatnią) mam w sobotę i niestety muszę zmienić lekarza. Moja doktorka nie prowadzi ciąż, więc przyszło mi szukać kogoś dobrego na internetach, albo z polecenia.
A podglądanie... uh... ten kropek już nie jest kropkiem. Wygląda jak mała sześcio milimetrowa kijaneczka serduszko biło ślicznie. Widok rozwala na łopatki, a sobotę chodziłam jak na naturalnym narkotyku z bananem na buzi. Musiałam się uspokoić, bo nikomu o ciąży nie mówimy.
No to wspaniale[emoji11] Bardzo się cieszę.[emoji7] Do kiedy ukrywacie swój słodki sekret?[emoji8]