M@gda
Moderatorka
Nie patrzyłam w swój progesteron, bo nie wiedziałam jakie są normalne wartości. Ale brzuch mi wzdęło, pobolewał, szybciej się męczyłam, ale nie czułam się jakoś źle. Ale przede wszystkim było dużo pęcherzyków i trochę wody w jamie brzusznej, co było potwierdzone przy punkcji.M@gda jakie miałaś objawy prze stymulowania? Mi gin kazał dzisiaj zrobić progesteron ale nie mam gdzie w niedzielę, ale zaczęły mnie boleć piersi a to przypadkiem nie oznacza, że progesteron wzrósł? Mam punkcję we wtorek, dzisiaj biorę pregnyl i póki co nie sprawdzę progesteronu i nie wiem jak Oni to później sprawdzą przed transferem... A pisałaś, że miałaś hiperkę i dopiero w następnym cyklu podanego mrozaczka to podpowiedz coś
Jajek pobrali dużo, więc mocno mi podziurawili jajniki i lekarz mi tłumaczył że ze względu na powyższe większe mam szanse jak organizm odpocznie, mniejsze też ryzyko potencjalnych powikłań, bo mimo, że nie miałam objawów ciężkiej hiperki to one w trakcie potencjalnej ciąży przybierze na sile.