reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moglabym ci z dzemami pomoc, bo robie szybciej niz jem, tylko jak pisalam pochorowalam sie :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha..., to teraz powiedz, żeby sam sobie takie ilości robił ;);)
Ojj chyba to nie jest dobry pomysl, dwa lata temu jak go poprosiłam o pomoc to zamrozil brudne truskawki z szypułkami a później dziwił się czemu nie chce nic z nimi robić po rozmrozeniu
Dzemor z truskawek rob :)
Dżemów już nie robię bo stoją jeszcze z przed 4 lat albo 8 więcej a jakoś przeszła nam ochota na słodkie
Moglabym ci z dzemami pomoc, bo robie szybciej niz jem, tylko jak pisalam pochorowalam sie :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za dobre chęci ☺ wracaj do zrdówka !!

A tak sobie myślę ze te ilości owoców, to taki rodzaj terapii do gry wracamy pod koniec sierpnia to muszę się czymś zająć.
Wierze że jeszcze kilka lat i małe rączki pomogą mi z ta robotą ❤❤❤

0

Załączniki

• WP_20170709_13_12_29_Pro.jpg
    WP_20170709_13_12_29_Pro.jpg
    279,5 KB · Wyświetleń: 403
Ostatnia edycja:
Ja w ramach kuracji posłałam męża do apteki i do sklepu po blok czekoladowy... mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj mają :D

Ciasto z agrestem, pianką i kruszonką :D

Widzę że Twój M. dba żebyś się nie nudziła ;)
Ja się właśnie agrestu pozbywam ciasto robiąc - mój ojciec szaleje na ogródku i co chwilę mi daje agrest i tonę ogórków ;)

Ciasto już w piekarniku - choć łatwe to nie było... mam jakiś zakręcony dzień i trzy razy byłam w sklepie bo co chwilę się okazywało że czegoś do ciasta nie mam... skleroza...
Małpa powoli się zaczyna - nie jest jeszcze intensywna ale już spokojnie można to za 1dc uznać więc od jutra się kłujemy :D

M@gda zdrówka dużżżżżoooo!!!Zobacz załącznik 814031
Aż mi w brzuchu zaburczalo od takich pyszności. ...

Mój lekarz liczy tak:
[Ilość od od transferu] + [wiek podanego zarodka] + 14 dni (owulacja w 28 dniowym cyklu)

Ale wiem, że niektórzy lekarze liczą od miesiączki, czy jeszcze inaczej.

reklama
Do góry