reklama
tamiza
Fanka BB :)
Ojj chyba to nie jest dobry pomysl, dwa lata temu jak go poprosiłam o pomoc to zamrozil brudne truskawki z szypułkami a później dziwił się czemu nie chce nic z nimi robić po rozmrozeniuHahaha..., to teraz powiedz, żeby sam sobie takie ilości robił
Dżemów już nie robię bo stoją jeszcze z przed 4 lat albo 8 więcej a jakoś przeszła nam ochota na słodkieDzemor z truskawek rob
Dziękuję za dobre chęci ☺ wracaj do zrdówka !!Moglabym ci z dzemami pomoc, bo robie szybciej niz jem, tylko jak pisalam pochorowalam sie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak sobie myślę ze te ilości owoców, to taki rodzaj terapii do gry wracamy pod koniec sierpnia to muszę się czymś zająć.
Wierze że jeszcze kilka lat i małe rączki pomogą mi z ta robotą ❤❤❤
natalix0
Aż mi w brzuchu zaburczalo od takich pyszności. ...Ciasto z agrestem, pianką i kruszonką
Widzę że Twój M. dba żebyś się nie nudziła
Ja się właśnie agrestu pozbywam ciasto robiąc - mój ojciec szaleje na ogródku i co chwilę mi daje agrest i tonę ogórków
Ciasto już w piekarniku - choć łatwe to nie było... mam jakiś zakręcony dzień i trzy razy byłam w sklepie bo co chwilę się okazywało że czegoś do ciasta nie mam... skleroza...
Małpa powoli się zaczyna - nie jest jeszcze intensywna ale już spokojnie można to za 1dc uznać więc od jutra się kłujemy
M@gda zdrówka dużżżżżoooo!!!Zobacz załącznik 814031
natalix0
Ciekawe od czego to zależy ?Mój lekarz liczy tak:
[Ilość od od transferu] + [wiek podanego zarodka] + 14 dni (owulacja w 28 dniowym cyklu)
Ale wiem, że niektórzy lekarze liczą od miesiączki, czy jeszcze inaczej.
M@gda
Moderatorka
Pewnie od kliniki, ale szczerze różnice są kilku dni a i tak usg zweryfikuje, a dziecko urodzi się "w okolicy" tego terminuCiekawe od czego to zależy ?
reklama
Podziel się: