reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...

Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
W Rossmann jest seria lekow dla kobiet w ciąży. Brałam syrop i pomógł

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...

Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
Łoj Bidolku, a lipa? Lipa podobno pomaga w takich przeziębieniach a w ciąży można brać :)
Kurcze nie wiem czy bym do lekarza nie poszła, żeby się nie rozkręciło..

Hello jak wam weekend mija? :) Ja czekam na @ nadal... Zaczęłam plamić więc może w końcu przyjdzie dziś i jutro zacznę zastrzyki. No nic czekam... Tymczasem idę robić ciasto :D
Ciasto ... chcesz jakieś owoce ? Wczoraj mój M oszalał I kupił 25 kg jabłek 10 kg porzeczek 5 kg agrestu i po 3 kg wiśni i truskawek i "karze" mi robić kompoty ... No oszaleje....

reklama
Do góry