reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
to samo p
owiedzialam dla znajomej ,ze można wpaść w paranoje...Ale niby dla meżczyzn jest lepiej unikać kontaktu z kompa niby spowalnia plemniki!yyyy o niczym takim nie słyszałam, ale musielibyśmy unikać wszystkiego... TV, kompa, komórki itd... Nie wydaje mi się.
W Rossmann jest seria lekow dla kobiet w ciąży. Brałam syrop i pomógłDziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...
Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
M@gda
Moderatorka
Ciasto... Mniam mniam mniam A co pieczesz?? Wysyłasz mailem??Hello jak wam weekend mija? Ja czekam na @ nadal... Zaczęłam plamić więc może w końcu przyjdzie dziś i jutro zacznę zastrzyki. No nic czekam... Tymczasem idę robić ciasto
Alfistka
Łoj Bidolku, a lipa? Lipa podobno pomaga w takich przeziębieniach a w ciąży można braćDziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...
Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
Kurcze nie wiem czy bym do lekarza nie poszła, żeby się nie rozkręciło..
Alfistka
LajtowoHello jak wam weekend mija? Ja czekam na @ nadal... Zaczęłam plamić więc może w końcu przyjdzie dziś i jutro zacznę zastrzyki. No nic czekam... Tymczasem idę robić ciasto
Życzę Ci już dzisiaj w nocy @ i wracaj do gry
tamiza
Ciasto ... chcesz jakieś owoce ? Wczoraj mój M oszalał I kupił 25 kg jabłek 10 kg porzeczek 5 kg agrestu i po 3 kg wiśni i truskawek i "karze" mi robić kompoty ... No oszaleje....Hello jak wam weekend mija? Ja czekam na @ nadal... Zaczęłam plamić więc może w końcu przyjdzie dziś i jutro zacznę zastrzyki. No nic czekam... Tymczasem idę robić ciasto
Alfistka
Hahaha..., to teraz powiedz, żeby sam sobie takie ilości robiłCiasto ... chcesz jakieś owoce ? Wczoraj mój M oszalał I kupił 25 kg jabłek 10 kg porzeczek 5 kg agrestu i po 3 kg wiśni i truskawek i "karze" mi robić kompoty ... No oszaleje....
reklama
gosia321
Dzemor z truskawek robCiasto ... chcesz jakieś owoce ? Wczoraj mój M oszalał I kupił 25 kg jabłek 10 kg porzeczek 5 kg agrestu i po 3 kg wiśni i truskawek i "karze" mi robić kompoty ... No oszaleje....
Podziel się: