reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mam do was pytanie może pytanie nie na miejscu,ale tyle sie czyta i sama juz nie wiem! Czy komputer w jakiś sposób może negatywnie działać na transfer?Sa jakieś fale może bo ja od 5 dni mam go codziennie na nogach ,a właśnie doszły mnie słuchy,ze raczej powinnam unikać negatywnych fal! Czy to prawda czy bzdura?

yyyy o niczym takim nie słyszałam, ale musielibyśmy unikać wszystkiego... TV, kompa, komórki itd... Nie wydaje mi się.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już lipiec - kobietki, to będzie nasze lato, pogoda sprzyja zaciążeniom! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-07-10 Maddie@ termin porodu
2017-07-10 gosia2889 Beta, progesteron , USG ♥️
2017-07-12 Klarsa termin porodu
2017-07-13 Liv USG 6t2d
2017-07-14 iwcia82 Betowanie :) ✊✊✊
2017-07-14 evulek111 wizyta monitorująca przed criotransferem
2017-07-14 natalix0 Wizyta potwierdzającą ciążę ✊
2017-07-15 Oska305 Usg połówkowe
2017-07-17 Rustynka termin porodu
2017-07-17 joko86 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę ( ET: 07.04.2017 (16t4d) )
2017-07-19 Ilona88 wizyta kontrolna +usg
2017-07-19 Oska305 Wizyta kontrolna 21 tyg
2017-07-21 aniasiwa USG23tc
2017-07-21 Ilona88 wizyta +usg
2017-07-30 Jaskolcia termin porodu
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-28 anetka303 termin porodu
2017-12-09 mala218 termin porodu
2017-12-13 M@gda termin porodu
2017-12-14 tusiaczzek1988 termin porodu
2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znjadziesz instrukcję :)

Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...

Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??

Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...

Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
Herbata z miodem i cytryną a jeszcze lepiej z pigwa i łóżko z kocem ; mleko z masłem i czosnkiem - nic ponad to co naturalne. Ten rutinoscorbin tez chyba bym sobie odpuscila chyba że lekarz Ci zalecił.

[emoji127] 28.10.2017

Jeśli to Ci nie pomoże to *spam* syrop lub pastylki. Jest również na katar. Ja stosowałam podczas ciąży i przy karmieniu

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Herbate nieteinowa z miodem cytryna ,jesc swiezy czosnek nie pocalujesz meza Ale pomaga w infekcjach gardla

Didatkowo czysty paracetamol 1000 mg (dwie tabsy Po 500 mg), czytac ulotke musi byc Tylko czysty paracetamol co 6 h brac mi to pomoglo z herbata i czosnkiem w 24 h

Jesli chodzi o komuter uzywalam cala ciaze ,przed ivf tez ;)nie umiem zyc bez kompa i nie slyszalam ze zle wplywa na plod

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Duzo pij, ciepla przegotowana woda z cytryna, miodem i imbirem. Nie goraca, zdby nie zabila "dobroci" plynacych z tych skladnikow.
A na glowe - paracetamol. Przewlekly, dokuczliwu bol nie jest wskazany w ciazy, moja ginka mowila zawsze, ze lepiej go usmierzyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry