natalix0
Fanka BB :)
Ja tez brałam tylko gonapeptylJa na niepekanie bralam wlasnie gonapeptyl i to tylko po 0,5ampulki a jaj mialam tak ok 10 tych co juz mogly pekac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez brałam tylko gonapeptylJa na niepekanie bralam wlasnie gonapeptyl i to tylko po 0,5ampulki a jaj mialam tak ok 10 tych co juz mogly pekac.
mam do was pytanie może pytanie nie na miejscu,ale tyle sie czyta i sama juz nie wiem! Czy komputer w jakiś sposób może negatywnie działać na transfer?Sa jakieś fale może bo ja od 5 dni mam go codziennie na nogach ,a właśnie doszły mnie słuchy,ze raczej powinnam unikać negatywnych fal! Czy to prawda czy bzdura?
Herbata z miodem i cytryną a jeszcze lepiej z pigwa i łóżko z kocem ; mleko z masłem i czosnkiem - nic ponad to co naturalne. Ten rutinoscorbin tez chyba bym sobie odpuscila chyba że lekarz Ci zalecił.Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...
Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
Jejku a ja to mam i to do oddania tylko kestem za daleko :-(Dziewczynki pomocy czy któraś jest z Łodzi i ma Cetrotide 0,25???
Ciesze sie ze sie udalo a teraz wyluzuj i wyprodukuj duzo jajeczekWycieczka się opłaciła, dopiero wróciliśmy z M. ale mam Cetrotide
Dobrej nocki Dziewczynki
Jeśli to Ci nie pomoże to *spam* syrop lub pastylki. Jest również na katar. Ja stosowałam podczas ciąży i przy karmieniuDziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...
Wzięłam rutinoskorbin, piję herbatę z malinami... Ktoś miał podobny problem?? co brałyście??
Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...
Dziewczyny ja chora jestem... Łeb mi pęka i boli gardło, ale najgorsze jest to, że kaszlę i brzuch mnie przy tym boli...