Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
reklama
Świetna wiadomość z tą pracą [emoji5] skup się na tym! Powodzenia i odpocznij [emoji8]Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
Pamiętaj nic się nie dzieje bez przyczyny ... przy moich poprzednich transferach tez były sytuacje ze nie do końca wszystko było ok i były znaki ze może to nie ten moment . Teraz mój umysł był czysty bez stresów w pracy , skończona budowa i w pełni mogłam się poświecić . Ja bym zrobiła i tak za dwa dni jeszcze raz bo to bardzo wysoki wynik . Ja po zastrzyku przy negatywie miałam 4,6 ale nie 12 ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Kmeva - zawsze będziesz tu mile widziana!!!Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
Wróć do nas jak postanowisz dalej walczyć.
No i gratuluję pracy
Dziewczyny nie wiecie ile czeka się na wyniki pappy? W sobotę Panie w recepcji powiedziały mi, ze dziś już około południa powinnam mieć wyliczenia na stronie Luxmedu, a opis później. Ale sprawdzam od południa i nadal nic nie ma.
Hej dziewczyny jestem z wątku
BB poronienia nawykowe
A możesz mi podać linka do tego forum, nie mogę go znaleźć
Mruch
Ja tez kestem z invimedu ale.z.wawy, natomist pamietam fasolka byla.z invimedu z wroclawia miala podawane dwa zarodki trzydniowe, wiec jesli chodzi o invimed to nie zawsze transferuja pieciodniowe.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez z Invimedu z Wrocławia i mi zamrozili dwa 3 dniowe i jeden 5 dniowy. Także to chyba zależy od embriologa i lekarza.
Mruch
Ja miałam mieć stymulacje mniej więcej w tym czasie co Ty, ale okres mi się spóźnia już kilka dni (na pewno nie ciąża, może stres) i wszystko się przedłuża.
Kurczę mi sie już spóźnia 6 dni i nadal go nie mam, a w tym miesiącu transfer. Jestem już niecierpliwa bardzo [emoji30]
Cudownie!!! niech dalej ladnie rosnie[emoji3].Tak patrzyłam na kalkulatorze to wyszło 150% wzrost . Płacze jak dziecko to były najgorsze godziny w życiu myślałam ze zejdę na zawał
reklama
Mruch
Ja miałam w 10 dniu od zaczęcia brania leków. Leki brałam od soboty do soboty.
Ja w 12 dc.
Podziel się: