reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki ✊✊✊ Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości :) buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*

reklama
Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości :) buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
Świetna wiadomość z tą pracą [emoji5] skup się na tym! Powodzenia i odpocznij [emoji8]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]

Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości :) buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*

Pamiętaj nic się nie dzieje bez przyczyny ... przy moich poprzednich transferach tez były sytuacje ze nie do końca wszystko było ok i były znaki ze może to nie ten moment . Teraz mój umysł był czysty bez stresów w pracy , skończona budowa i w pełni mogłam się poświecić . Ja bym zrobiła i tak za dwa dni jeszcze raz bo to bardzo wysoki wynik . Ja po zastrzyku przy negatywie miałam 4,6 ale nie 12 ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie czytałam wstecz, ale z całego serducha cieszę się z pozytywnych bet i trzymam dalej za Was kciuki ✊✊✊ Mi niestety okazało się że się nie udało, był szok bo cien kreski byl wczoraj, mialam nadzieję że jednak. Trochę popadlam w osłupienie jak usłyszałam że się nie udało.12 to niestety pewnie po tym ostatnim zastrzyku z Brevactid 1500 w piątek.dzisiaj jest 14 dpt dwóch trzydniowych zarodow.Mam tylko Was, nikt nie wie o transferze z mojego otoczenia, nie mogę się wyplakac, zresztą nie chce.Jak widać nie mieliśmy szczescia tym razem.Mam jeszcze 3 zarodki zamrożone.I wiecie co? 20 min po tej smutnej wiadomości zadzwonili do mnie w sprawie pracy w biurze! Tutaj w Niemczech! Powiedzieli ze z miłą chęcią mnie wezmą narazie do pomocy, na trzy miesiące.To byłaby dla mnie super szansa, do tej pory tyralam fizycznie półtora roku bo myślałam ze wyzsze wykształcenie z Polski się tutaj nie liczy, a patrzcie a jednak.Chyba ktoś nade mna czuwa i chcial mnie pocieszyć...hehe.Dziewczyny ale My się nie damy! Będziemy walczyć! Potrzeba nam tylko duuzo pokory i cierpliwości :) buziaki Kochane, narazie odcinam sie od Was.Muszę psychicznie odsapnac, pozyc z mężem moim kochanym, tak po prostu. Nabrać sił na kolejne próby.Ale się rozpisalam hehe Buziaczki Kochane:* :* :*
Kmeva - zawsze będziesz tu mile widziana!!!

Wróć do nas jak postanowisz dalej walczyć.

No i gratuluję pracy:)

Dziewczyny nie wiecie ile czeka się na wyniki pappy? W sobotę Panie w recepcji powiedziały mi, ze dziś już około południa powinnam mieć wyliczenia na stronie Luxmedu, a opis później. Ale sprawdzam od południa i nadal nic nie ma.

0d1ykw7i53yn3vjh.png

Ja tez kestem z invimedu ale.z.wawy, natomist pamietam fasolka byla.z invimedu z wroclawia miala podawane dwa zarodki trzydniowe, wiec jesli chodzi o invimed to nie zawsze transferuja pieciodniowe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez z Invimedu z Wrocławia i mi zamrozili dwa 3 dniowe i jeden 5 dniowy. Także to chyba zależy od embriologa i lekarza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry