reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonili z kliniki jeden z moich pozostałych zarodków udalo się zamrozić więc mamy jedną słabą blastke...Mam nadzieje ze ten w mojej macicy ma się równie dobrze... może to nie jest szalowy wynik ale lepszy niż ostatnia próba in vitro....3majcie kciuki ja za Was też 3mam i życzę udanego tygodnia i samych dobrych wiadomości

Dziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.

Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek :)
Wszystkiego dobrego i powodzenia w przyszłości
Dziękuję za pełne ciepła posty, aż się wzruszyłam.

Lekarz napisał że mam zrobić minimum 1 cykl przerwy także pewnie koniec czerwca-początek lipca będę miała criotransfer. A na razie będę balować, chodzić do psychologa i pielęgnować swój związek.

Kmeva
, wspólczuje :( Tylko czemu 12 to nie ciąża?

Ropuszka, gratuluję! :)
Powodzenia w dalszej walce.

Ja robię co dzień do soboty i też koniec prolutexu. Plamienia w ciąży to rzecz normalna brązowe lekkie jednorazowe nawet nie zwracaj uwagi jak się utrzymują lub nasilają wtedy trzeba zgłosić się do lekarza na usg .
Ja mam czasem rano po podaniu wieczorem crinone tak myślę ( że gdzieś tam się uraze czasem )
Dziewczyny, a do którego tygodnia bierzecie prolutex?

reklama
Do góry