M@gda
Moderatorka
Bardzo mi przykroA u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroA u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
[emoji22]A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Wszystkiego dobrego i powodzenia w przyszłościDziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek
Powodzenia w dalszej walce.Dziękuję za pełne ciepła posty, aż się wzruszyłam.
Lekarz napisał że mam zrobić minimum 1 cykl przerwy także pewnie koniec czerwca-początek lipca będę miała criotransfer. A na razie będę balować, chodzić do psychologa i pielęgnować swój związek.
Kmeva, wspólczuje Tylko czemu 12 to nie ciąża?
Ropuszka, gratuluję!
Super gratulacjeDziewczyny mam wynik 31,5 !!!! Dwie doby z 8,4 to chyba dobrze [emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny, a do którego tygodnia bierzecie prolutex?Ja robię co dzień do soboty i też koniec prolutexu. Plamienia w ciąży to rzecz normalna brązowe lekkie jednorazowe nawet nie zwracaj uwagi jak się utrzymują lub nasilają wtedy trzeba zgłosić się do lekarza na usg .
Ja mam czasem rano po podaniu wieczorem crinone tak myślę ( że gdzieś tam się uraze czasem )
Przykro mi tule mocno :*Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(