gosia321
Fanka BB :)
Przykro miA u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miA u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Eh jak dużo keipskich wiadomosci dziś. Bardzo mi przykro... współczujęA u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Bardzo dobrze Gratuluję.Dziewczyny mam wynik 31,5 !!!! Dwie doby z 8,4 to chyba dobrze [emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek
Ja bym zrobiła 7dptHej dziewczyny jestem z wątku
BB poronienia nawykowe
Koleżanka miała transfer dwóch zarodków pięciodniowych w sobote
Kiedy wyjdzie jej pierwsza beta ????
Dziękuję bardzo za odpowiedżJa bym zrobiła 7dpt
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Dziękuję bardzo za odpowiedż
Madzia wyczerpalas temat [emoji5]7dpt może wyjść może nie wyjść. jakby 7dpt nie wyszło niech się nie zraża i testuje jeszcze 9 albo 10dpt. I tak będzie musiała oznaczyć przyrost.