G
gość 5
Gość
CzadA proszę bardzo :
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CzadA proszę bardzo :
[emoji127] 28.10.2017
Trzymało mnie ok miesiąca. Ale teraz jest już dobrze. A jak duże masz teraz jajniki? Mówił Ci lekarz?Oska a po ilu dniach Ci przeszło?
Popłakałam się....., cuda po prostu..., gratuluję Ci ze szczerego serduszka...A oto przedstawiam Wam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI
głowa pełna marzeń i to jest drugie podejście, ale boje się o skutki antybiotyków i furaginum.Też byłam pewna ze nie wyszlo poszlam na betę bo lekarka mi kazala i wyszlo[emoji13]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Jestem po wizycie (nie krzyczcie ze się nie wpisałam ale obsługa kalendarze na tel odbiera mi chęci na wszystko hehe). Dzieci ładnie rosną, mają po ok 150-170 g. i od razu po wizycie pobieglam na zakupy zeby uczcić dobre wieści.
[emoji127] 28.10.2017
żałuje ze robiłam, jutro się dowiem po weryfikacjiNie No 6 dpt to zdecydowanie za wcześnie, nawet na najbardziej "czułego" sikacza.
kate napewno co w tej kwesti sie wypowie. Ja napisze Ci jeszcze raz ze przy wiekszych problemach a takie wyglada na to ze masz trzeba wybierac najleszych lekarzy z najbardziej doswiadczonymi embriologami. Pisalam juz Ci ze ja 2 lata temiu w parensie w rz-wie mialam identyczne dawki i leki ciekawe co by ci teraz zaproponowali.@kate_p7, czy doradzisz mi coś?
Mam amh >3, plemniki morfologia 2%, ruchliwość 26%, żywych 80% (rok temu była jeszcze ruchliwość 6% i żywych 25%), mam 35 lat. Raz byłam naturalnie w ciąży 2 lata temu, poronienie zatrzymane w 7tc (krwiak).
Dlaczego po pierwsze urosło mi tylko 3 pecherzyki przy menopurze 225j (przy zwykłym clo mi tez rosły 2-3..) i dlaczego moje zarodki nie dotrwały do 3 doby? Napisali dokładnie "oba zarodki nie wykazują podziału".
Czy myślisz ze to problem jakości komórki jajowej czy plemnika?
Co zbadać, co zmienić..?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudowne fasolinkiA oto przedstawiam Wam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI
Dziewczyny jestem w wielkim szoku wracam od lekarza ciaza bliźniacze jajo podzielilo się
Super ale niespodziankaDziewczyny jestem w wielkim szoku wracam od lekarza ciaza bliźniacze jajo podzielilo się