Gratuluje, jaki cud. Jestem w szoku, nawet nie wiedzialam ze tak moze być,Super ale niespodzianka
Mielismy juz tu taki przypadek na forum niecaly rok temu nasza rybke spotkalo takie szczescie a teraz sie cieszy swoimi malymi synkami
reklama
Alfistka
Fanka BB :)
Mi w badaniach przeciwciałach wyszło, że dawno temu byłam szczepiona przeciwko WZW i miałam spokój, ale moja znajoma wcześniej została poproszona o szczepienie bo nic Jej nie wyszło w badaniach.Ja w invicta musiałam, choć na punkcji leżałam z dziewczyną która mówiła że jej lekarz nic nie zalecal o szczepieniach. Chyba jak lekarz sobie zdecyduje to musisz.
gosia321
Jakie slodkieA proszę bardzo :
[emoji127] 28.10.2017
Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety(((
gosia321
Emeczka tak mi przykroDziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety(((
adunnnia90
Śliczne ciuszki!!![emoji7]A proszę bardzo :
[emoji127] 28.10.2017
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Alfistka
Emeczka, dziewczyny z gorszymi wynikami dają radę..., moja koleżanka, która za m-ąc rodzi, miała tzw całkowitą menopauzę przedwczesną, płakała, krzyczała, kredytowali się coraz bardzie bo nie mieli już skąd brać pieniędzy....i minęło pół roku płaczu, a zarazem odpoczyku psychicznego, podeszli ostatni raz na luzie, bez żadnych nerwów z mottem "co mam być to będzie"...i co? Rodzi za m-ąc Kacperka, dużego, zdrowego chłopca Powodzenia Kochana, odpocznij trochę...Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety(((
adunnnia90
Tak mi przykro [emoji20]Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety(((
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Jakoś już nastawiłam się na 1 ale grube Ale ta beta tar rośnie jak szalona że mam z tyłu głowy że może będą 2 hi hi hiEwunka liczysz że i u Ciebie się podzieli
reklama
tusiaczzek1988
Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety(((
Strasznie mi przykro :-(
Podziel się: