Wiem jak to jest mieć wachania nastroju, to czekanie na wynik strasznie meczy psychicznie.. czekamy na wieści i trzymamy mocno kciukiDziewczyny ja chyba zwariuję czekając na wynik bety- miał być o 16 i nic Czuję się okresowo i jestem strasznie wkurzona- mogłabym kogoś pogryźć. To chyba jakiś mega zespół napięcia przedmiesiączkowego jakiego jeszcze w życiu nie miałam. Mąż już ma mnie dosyć. Wzięłam nospę i relanium bo już sama siebie nie mogę znieść. Chcę mi się płakać: ((( Wiem, że moje samopoczucie oznacza tylko jedno((( Przepraszam, ale musiałam się wyżalić.
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Dziewczyny ja chyba zwariuję czekając na wynik bety- miał być o 16 i nic Czuję się okresowo i jestem strasznie wkurzona- mogłabym kogoś pogryźć. To chyba jakiś mega zespół napięcia przedmiesiączkowego jakiego jeszcze w życiu nie miałam. Mąż już ma mnie dosyć. Wzięłam nospę i relanium bo już sama siebie nie mogę znieść. Chcę mi się płakać: ((( Wiem, że moje samopoczucie oznacza tylko jedno((( Przepraszam, ale musiałam się wyżalić.
Nie martw sie Kochanie, tak długo to trwa bo liczą Twoja wysoka bete! [emoji1317][emoji1303][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Super wynik.Dziewczyny dzisiaj pobrano mi 11 oocytow. Czuję się nawet nieźle, oprócz kroplowki nic przeciwbolowego nie biorę.Mam robić zastrzyki z clexane o stalej porze wieczorami .mysle ze o 18 to odpowiednia pora,a jak wy bierzecie?
Ja clexane biorę rano a wieczorem acard
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Jestem po wizycie (nie krzyczcie ze się nie wpisałam ale obsługa kalendarze na tel odbiera mi chęci na wszystko hehe). Dzieci ładnie rosną, mają po ok 150-170 g. i od razu po wizycie pobieglam na zakupy zeby uczcić dobre wieści.
[emoji127] 28.10.2017
[emoji127] 28.10.2017
@emeczka79 i jak??
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
panierkaa90
Juz po wizycie. Pobrali mi krew i wymaz na badania. W poniedziałek mam sprawdzić na stronie internetowej czy są juz wyniki krwi , jeśli tak to mam zadzwonić do lekarza i wtedy powie resztę. Dowiedziałam się również ze że względu na moja endometrioze będziemy szli długim protokołem.
Ilona 88
Super ❤❤Jestem po wizycie (nie krzyczcie ze się nie wpisałam ale obsługa kalendarze na tel odbiera mi chęci na wszystko hehe). Dzieci ładnie rosną, mają po ok 150-170 g. i od razu po wizycie pobieglam na zakupy zeby uczcić dobre wieści.
[emoji127] 28.10.2017
mam to samo, dziś 6dpt i juz robiłam sikacza, jedna kreska. Wiem ze nie powinnam, ale czytałam ze niektórym juz wychodzi i liczyłam na cud. Jutro druga weryfikacja, nie doczekam sie, chyba o 7:00 pójdę na pobranie. Mam przeczucie ze się nie udaDziewczyny ja chyba zwariuję czekając na wynik bety- miał być o 16 i nic Czuję się okresowo i jestem strasznie wkurzona- mogłabym kogoś pogryźć. To chyba jakiś mega zespół napięcia przedmiesiączkowego jakiego jeszcze w życiu nie miałam. Mąż już ma mnie dosyć. Wzięłam nospę i relanium bo już sama siebie nie mogę znieść. Chcę mi się płakać: ((( Wiem, że moje samopoczucie oznacza tylko jedno((( Przepraszam, ale musiałam się wyżalić.
Też byłam pewna ze nie wyszlo poszlam na betę bo lekarka mi kazala i wyszlo[emoji13]mam to samo, dziś 6dpt i juz robiłam sikacza, jedna kreska. Wiem ze nie powinnam, ale czytałam ze niektórym juz wychodzi i liczyłam na cud. Jutro druga weryfikacja, nie doczekam sie, chyba o 7:00 pójdę na pobranie. Mam przeczucie ze się nie uda
reklama
Nic jeszcze nie wiem. Co 5 minut zaglądam. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieli.@emeczka79 i jak??
Podziel się: