reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super!!! Fajnie, ze znasz plci dzieciakow. Ja juz odliczam dni i juz bym chciala wiedziec czy dziedzic czy dziedziczka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No fajnie ale mam też więcej czasu żeby wydać majątek. W tym tygodniu juz z 6 stów poszło. Musze przystosować bo mąż mnie w końcu opieprzy [emoji38]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety:((((
Nie poddawaj się, wiem ze to cholernie ciężki czas dla Ciebie. Jesteśmy z Tobą

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny, beta nawet nie drgnęła mimo pięknego zarodka, grubego endometrium i super wyników badań, bardzo dobrego nasienia.Trzecia stymulacja maksymalnymi dawkami, drugi transfer, prawie menopauzalne amh( w ciągu roku przez stymulację spadło z 1.08 do 0.4) i 7 kg wagi dodatkowo, brzuch w silnikach i zrostach i oczywiście ok. 30 tys. wydane na procedury, badania i leki - to wszystko na marne. Nie mam już siły. Dziękuję za wsparcie, do końca wierzyłam, że może przeczucie mnie myli. Niestety:((((
Przykro mi .
Pamiętaj że są jeszcze inne możliwości.

Emeczka, nie trać jeszcze całkiem nadziei. Nie potrafię ci jej ofiarować i nie mogę powiedzieć, że wszystko na pewno będzie dobrze. Ale zrób jeszcze raz betę, jeśli lekarz ją zalecił. Jesli nadal nic, daj sobie czas i wroc jeszcze do nas, bo mamy nadzieję, że to nie koniec.

Ja w invicta musiałam, choć na punkcji leżałam z dziewczyną która mówiła że jej lekarz nic nie zalecal o szczepieniach. Chyba jak lekarz sobie zdecyduje to musisz.
No właśnie zgłupiałam bo mi nic lekarznie mówił. Chciał grupe krwi, cytologie, tsh kazał umówić się do anestezjologa i tyle a na karcie stymulacji, która dostalam jest napisane, że powinnam mieć ważne szczepienie.

Naprawdę bardzo bardzo mi przykro[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji26]

Dziewczyny ja po wizycie od 14-05-2017 zaczynam gonapeptyl 0,1 mg co drugi dzień czyli 7 ampułek przez dwa tygodnie. Następna wizyta 26-05 już wejdą zastrzyki do stymulacji, itp. Torbiel niestety jest i od 03-04 wcale się nie schowała ale podobno po @ zniknie..., mam nadzieję... Teraz tylko nauczenie się robienia zastrzyków i do przodu :D

Hej dziewczyny. Dziś miałam wizytę kontrolną USG. Moje Kruszynki rosną jak na drożdżach :-) Pani Doktor według ostatniej miesiączki wyliczyła 8t4d ale z USG wyszło 9t1d... Moje dzieciaczki mają po 2,34cm, serduszka biją im jak dzwon dała mi pani doktor posłuchać powiedziała że bardzo ładnie. Następna wizyta 26.05. i już umówiłam się na prenatalne 08.06.
Gratuluję!!
Bo było ciężko. Trzymaj się zdrowo :-)

reklama
Do góry