anetka303
Fanka BB :)
To nie jest cień tylko druga kreska, gratuluję!
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest cień tylko druga kreska, gratuluję!
Bardzo, ale to bardzo mi przykro[emoji20] . Tak bardzo trzymałam kciuki i czekalam na wiadomość od Ciebie. Wiem co czujesz, musi minąć parę dni żeby się otrząsnąć. Jesteśmy z Tobą.Beta 1,2. Koniec nadziei
Przykro mi [emoji52]Beta 1,2. Koniec nadziei
Przykro miBeta 1,2. Koniec nadziei
Jeden zarodek blastusia 5 dniowaAa który to dzień a juz widzę 7dpt. A ile miałaś i jakie zarodki podane ?
Jak to? jezeli umowa się konczy np. gdy zdaze urodzic to mimo to na maciezynskim dostaje swiadczenia i umowa jest przedłuzana i na wychowawczy tez?Umowe musi Ci przedłużyć do.dnia porodu, zwolnić nie może, bo potem idziesz na macierzyński, a potem wychowawcze jeśli będziesz chciała i wtedy albo rozwiązuje umowę, albo przedłuża dalej.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Płacze ze szczęściaJest jak byk!!!!!!!bez soczewek widze
Trzymam za ciebie mocno kciuki! U mnieKochana mitez raźniej mniewniedzielebardzobolał brzuch a od niedzielinic. mam tylko wzdety brzuch i cycki powiekszone ale wiem ze to od leków. RObię betę 29 go aaaa jutro rano wyjezdzam za granice wypoczac i nie bede myslec ja mialam zarodek 3 dniowy podany a reszta nie przezyla. wgl mialam tylko 6 pecherykow z czego 2 malutkie...
racja pierwsze[emoji23] uwierz , że każda widząc dwie kreski dziękuje Bogu i wariuje ze szczescia [emoji38]
Buziaki i pamiętaj by dbać o siebie [emoji14]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja