adunnnia90
Fanka BB :)
Znam to uczucie ja po pozytywnej becie beczalam jak bóbr [emoji4]Płacze ze szczęścia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to uczucie ja po pozytywnej becie beczalam jak bóbr [emoji4]Płacze ze szczęścia
Gratuluję, właśnie dlatego jestem zwolenniczką wczesnych sikańców, miałam identyczną krechę w 7dpt, a teraz już trzeci trymestr :-)Płacze ze szczęścia
Bedziemy trzymac kciuki!!! W o sz sie koniecznie do kalendarza jesli keszcze cie tam nie ma.Kochana mitez raźniej mniewniedzielebardzobolał brzuch a od niedzielinic. mam tylko wzdety brzuch i cycki powiekszone ale wiem ze to od leków. RObię betę 29 go aaaa jutro rano wyjezdzam za granice wypoczac i nie bede myslec ja mialam zarodek 3 dniowy podany a reszta nie przezyla. wgl mialam tylko 6 pecherykow z czego 2 malutkie...
Moj kochanyZnam to uczucie ja po pozytywnej becie beczalam jak bóbr [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
O nnnniiiieeeee!!!!!!! [emoji20] [emoji20] [emoji22] [emoji22] tule mocno! Kochana masz mrozaki?Beta 1,2. Koniec nadziei
Ladna jasna krecha a nie tam jakis cien cienia
Wolno cimoj kropeczek moj [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]przepraszam ale chwilowo tracę rozum
bardzo mi przykroprzytulam cie mocno...Beta 1,2. Koniec nadziei
Tak mi przykro tule mocno :*Beta 1,2. Koniec nadziei